Pronájem bytu 2+kk, Praha - Letňany, Tupolevova, 52 m2

Tupolevova, Praha, Letňany


19 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je uvedena bez záloh na služby, bez kauce a provize RK.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Máte zájem o tuto nemovitost? Volejte každý den 9:00-19:00 svátky i víkendy.

Nabízíme k pronájmu nemovitost o dispozici 2+kk, s výměrou 52,55 m2 + balkon 9 m2, a to v 5. NP bytového domu s výtahem.

Byt je částečně zařízený, dispozičně je byt řešen obývacím pokojem s kuchyňským koutem (vybavený sklokeramickou deskou, samostatně stojící lednicí s kombinovaným mrazákem, grilem). Z obývacího pokoje je dále přístupný balkon s místem na posezení, situován na západní stranu. Dále se v bytě nachází ložnice, která je vybavena šatní skříní. Koupelna s toaletou, pračkou a koupelnovým nábytkem. V předsíni je vestavěná skříň s botníkem a věšákovou stěnou.

Celý byt je v perfektním stavu, byly zvoleny kvalitní materiály, dlažba i dřevěné dýhované podlahy.

Nájemné činí 19.000,- Kč/měs.
Zálohy na služby činí 4.000,- Kč/měs. (včetně elektrické energie)
Jistota (kauce) 40.000,- Kč.
Provize RK 19.000,- Kč + DPH.


Nemovitost se k nastěhování uvolní během června.

Dům s bezbariérovým přístupem je naprosto klidný a tichý.

Nemovitost se nachází pár minut od stanice metra "C" a jednoho z největších obchodně-zábavních center v České republice. Toto obchodní centrum přináší velké množství možností trávení volného času všem generacím. Nákupy, multikino, restaurace, fitness a zimní stadion, to jsou jen některé druhy zábavy, které vás zde čekají.
Občanská vybavenost je v Letňanech také na velmi vysoké úrovni. Nalezneme zde mateřské školy, základní a střední školu, poštu, veletržní areál a také zdravotnická zařízení. V blízkosti rezidence se nachází rozsáhlý lesopark se stezkami pro pěší, cyklisty, bruslaře i běžkaře.

Pro zaslání veškerých informací k nemovitosti, okamžité sjednání prohlídky nebo více dalších informací nás neváhejte kontaktovat pouze a výhradně telefonicky. Volejte každý den 9:00-19:00 svátky i víkendy. Pokud se nedovoláte, jsme zrovna na prohlídce a 100% Vám zavoláme zpět. (preferujeme telefonický kontakt)

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena je uvedena bez záloh na služby, bez kauce a provize RK.
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Tupolevova, Praha, Letňany
ID
593
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
61 m2
Patro
5. z 7
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
116 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michael Mandík

Michael Mandík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9.

Podobné nabídky