Prodej bytu 3+kk, La Tapita Nueva, Španělsko, 54 m2 (ID: 1411338)

La Tapita Nueva, Španělsko


2 353 875 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Už jste někdy snili o dokonalém bydlení ve Španělsku, kde se rodina cítí jako doma a investoři nacházejí skvělé příležitosti? Vaše hledání končí právě zde!

Představujeme vám útulný kout v oblasti Nueva Torrevieja v Torrevieji, jen pár kroků od pláže. Tato 56m² bytová jednotka nabízí vše, co si můžete přát: 2 prostorné ložnice, moderní koupelnu s oknem, plně vybavenou kuchyni a světlý obývací prostor s 4m² terasou (zasklenou), která vás láká na relaxaci po náročném dni.

Tato nemovitost je v perfektním stavu, s elegantními detaily, jako jsou dřevěné interiérové obložení, keramické podlahy a kvalitní hliníkové okna – Climalit, které zaručují optimální tepelnou izolaci.

Se západní orientací si můžete vychutnávat slunečné západy na terase, zatímco vás okolní přírodní krása okouzluje. A to není vše – tato komunita nabízí i společný bazén, který vás láká na osvěžující ponoření v horkých letních dnech.

Okolí tohoto domu je plné života a pohodlí. Máte vše, co potřebujete jen kousek od vašeho nového domova – od obchodních center a lékařských zařízení až po školy a golfové hřiště. Díky dobře vyvinuté infrastruktuře a 24hodinovému bezpečnostnímu servisu se budete cítit v bezpečí a bezstarostně.

Tato nemovitost není jen pro vaši rodinu, ale také pro vaše investiční plány. Díky své výborné poloze a atraktivním vlastnostem je ideální pro krátkodobé nebo dlouhodobé pronájmy, což z ní dělá vynikající investiční příležitost.

Nenechte si ujít šanci stát se součástí této výjimečné komunity! Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si prohlídku. Vaše španělské dobrodružství začíná právě zde!

Torrevieja je populárním turistickým městem a městem v provincii Alicante na jižním pobřeží Costa Blanca. Město je třetím největším ve své provincii po Alicante a Elche. Toto letovisko je oblíbené díky své příznivé středomořskému klimatu, krásným písčitým plážím a mnoha solným jezerům a lagunám v okolí.

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM

Cena
2 353 875 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
La Tapita Nueva, Španělsko
ID
F12398
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš  Nikl

Tomáš Nikl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky