Pronájem bytu 2+kk, Smržovka, náměstí T. G. Masaryka, 73 m2

náměstí T. G. Masaryka, Smržovka


11 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby v domě 1.300,-Kč/měsíc (2 osoby) + elektřina a plyn na nájemce, kauce 24.000,-Kč)


Regionální dodavatelé v Smržovce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

pronájem slunného, prostorného bytu 2+kk, umístěného v 1. patře pečlivě udržovaného cihlového domu, s hezkým výhledem na náměstí a skvělou občanskou vybaveností i dopravní dostupností.
Byt o obytné ploše 73 m² je po rekonstrukci a má skvělou dispozici. Z prostorné vstupní chodby se vchází do kuchyně s rohovou kuchyňskou linkou (plynová varná deska, trouba) a dostatkem místa na jídelní stůl. Kuchyň je částečně spojená s obývacím pokojem, ale je odtud přístupná i ložnice. Z ložnice navíc vede vstup do velké koupelny s vanou, částečně oddělenou toaletou a dostatkem prostoru pro pračku. V bytě je také praktická šatna. Vytápění vlastním plynovým kotlem, vlastní elektroměr i vodoměr.
V okolí veškerá občanská vybavenost, skvělá dopravní dostupnost, bezproblémové parkování.
Doporučujeme pro pár, požadujeme nájemce bez zvířat, protože hned vedle sídlí zubařská ordinace. Nájemce bude prověřen a bude požadována reference z předchozího pronájmu.
Domluvte si prohlídku. Byt je volný k nastěhování ihned.
Nájemné 11.000,-Kč + zálohy na úklid a služby v domě 550,-Kč + záloha na vodu 350,-Kč/osobu. Elektřina a plyn převedena na nájemce. Kauce 24.000,-Kč, provize 11.000,-Kč Ev. číslo: 24989.

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby v domě 1.300,-Kč/měsíc (2 osoby) + elektřina a plyn na nájemce, kauce 24.000,-Kč
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
náměstí T. G. Masaryka, Smržovka
ID
24989
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Patro
2. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
188 kWh/m2 za rok
Topení
Ústřední plynové

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Veronika Nüsserová

Mgr. Veronika Nüsserová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Smržovce.

Podobné nabídky