Prodej bytu 4+1, České Budějovice, Emy Destinové, 83 m2 (ID: 1408807)

Emy Destinové, České Budějovice - České Budějovice 2


Rezervováno
5 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 211 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 4+1 v osobním vlastnictví, o výměře 83m2. Nemovitost se nachází v 6. patře bytového domu s výtahem ve velmi žádané lokalitě v ulici Emy Destinové.

Při vstupu do bytu se nacházíme v předsíni, ze které se dostaneme do průchozí kuchyně, dále jsou zde dveře do koupelny s WC, jídelní kout s dveřmi do dětského pokoje a prostorného obývacího pokoje. Odtud se dostaneme do druhého dětského pokoje a ložnice ze které je vstup na lodžii. Všechna okna jsou plastová se žaluziemi. K bytu náleží sklep, společná kolárna, sušárna a podíl na společných částech domu a pozemku. Byt je v prodeji s částečným vybavením.
Výhodou bytu, jsou nízké provozní náklady a zavedený plyn do nemovitosti. Topení je centrální. Celá bytovka projde rekonstrukcí vestibulu, budou zavedeny kamery a vchod na čip.

Lokalita nemovitosti nabízí veškerou občanskou vybavenost, tři mateřské a dvě základní školy, Centrum Šumava se zdravotním střediskem, poštou a nákupním centrem vzdálené 500 m. Dále obchodní centrum Čtyři dvory s multikinem Cinestar je vzdálené 800m. Je zde i velmi dobrá dopravní dostupnost. Centrum města je vzdálené 2,2 km.

Cena je 5.500 000,- Kč, včetně provize RK a právního servisu. Zajistíme Vám nejlepší financování na trhu. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Stav
Rezervováno
Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Emy Destinové, České Budějovice - České Budějovice 2
ID
24023-BYDL
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Oleksandra Hrydžynová

Oleksandra Hrydžynová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Českých Budějovicích.

Podobné nabídky