Pronájem ordinace, Praha - Nusle, 100 m2

Praha 2 - Nusle


43 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie, + provize RK, + odstupné)


Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Představujeme Vám exkluzivní nabídku převzetí nájmu plně vybavených prostor kliniky estetické medicíny / kosmetického studia. Tyto světlé a elegantní prostory se nacházejí v přízemí prestižní kancelářské budovy v Nuslích.
Klinika je zařízena s ohledem na nejvyšší standardy. Má vlastní recepci a útulnou čekárnu, 2 samostatné ordinace / studia pro ošetření a výkony. Zázemí dotváří kuchyňka s jídelním koutem, šatna, 2 toalety.
Realizace fitoutu přímo pro stávajícího nájemce byla na jaře roku 2021.
Prostor k nájmu o velikosti cca 100 m2 zahrnuje samotnou plochu kliniky o ploše cca 95 m2, část společných prostor o velikosti cca 6 m2 a prostor pro logo na budově nad vchodem.

Každá místnost je zařízena tak, aby poskytovala komfort a profesionální prostředí. Prostory splňují veškeré hygienické normy a jsou řádně kolaudovány. Samozřejmostí je klimatizace a požární signalizace.
Současná dispozice byla zbudována na míru současnému nájemci.

Výborná je dopravní dostupnost s možností parkování přímo před objektem. V blízkosti najdete také širokou síť autobusových a tramvajových spojů, což zajišťuje snadný přístup pro vaše klienty.
Benefitem je hlavní recepce při vchodu do budovy, doplněná ostrahou 24/7.

Pokud toužíte po vlastním podnikání v oblasti klasické nebo estetické medicíny, rehabilitací, odborného poradenství nebo kosmetiky a služeb péče o tělo, máte možnost převzít stávající pronájem od současného nájemce s platbou odstupného ve výši 2 mil. Kč.
Tato skvělá obchodní příležitost je určena pro jedince s vizí a ambicemi ve světě medicíny, zdraví, krásy a péče o tělo.

Náklady na služby jsou cca 140 Kč/m2/měsíc.
Kauce je 3x měsíční nájem + 3x měsíční náklad na služby.
Provize: 1x měsíční nájem + DPH.

Uvedené fotografie jsou ilustrační. Vážným zájemcům bude poskytnuta 3D prohlídka prostor, včetně reálných fotografií.

Cena
43 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie, + provize RK, + odstupné
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Praha 2 - Nusle
ID
0020-NP08958
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Podlezl

Zdeněk Podlezl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu ordinací v Praze 2.

Podobné nabídky