Prodej bytu 4+kk, Castelsardo, Itálie, 52 m2 (ID: 1406363)

Castelsardo, Itálie


5 114 970 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Představujeme vám nejen váš druhý domov, ale příležitost pro výhodnou investici. Výjimečné bydlení, kde se každé ráno probudíte s nádherným výhledem z oken na moře a večer pozvolna ustupuje pod oblohu plnou hvězd. V tomto domově je každý detail pečlivě propracován tak, aby všech 5 apartmánů zajistilo váš komfort. Navíc se z mezinárodního letiště ve městě Olbia do svého nového domova dostanete za 1,5 hodiny!

Proč tato nemovitost
• Pouhých 100 metrů od nejbližší pláže!
• Rezidenční komplex s apartmány a penthousem se nacházejí v klidné lokalitě městečka.
• Soukromé terasy s výhledem na moře a hrad Doria.
• Ke každému apartmánu je možno přikoupit parkovací místo.
• Vysoce kvalitní a moderní design.
• Centrum města je vzdálené jen 200 metrů.
• V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost.
• Mezinárodní letiště Olbia je vzdálené 1,5 hodiny autem.
• Kupující neplatí realitní provizi!

Umístění
Apartmány se nacházejí v klidné lokalitě městečka Castelsardo s výhledem na Středozemní moře, v těsné blízkosti pláží, centra městečka a turistického přístavu. V okolí rezidence najdete řadu místních restaurací a obchodů.

Castelsardo
Malebné historické městečko Castelsardo leží v provincii Sassari na severozápadě Sardinie a je skvělým místem nejen pro dovolenou, ale také pro život. Nachází se zde nádherná pláž Lu Bagnu, která zaručuje příjemnou relaxaci, zatímco středověký hrad Doria a jeho okolí nabízí fascinující kulturní zážitky.

Apartmány na prodej
Apartmány disponují 1 hlavní ložnicí a dalšími 2 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňským a jídelním koutem, koupelnou s toaletou a vlastní soukromou terasou s úžasným výhledem na Středozemní moře a místní historickou památku. Ke každému apartmánu navíc náleží parkovací místo.

Standardy
Apartmány disponují inteligentní elektroinstalací pro vzdálenou správu, včetně klimatizace a bezpečnostních systémů. Interiéry zdobí vysoce kvalitní povrchy. Vybaveny jsou nezávislými systémy vytápění a chlazení, elektrickými ohřívači ručníků v koupelnách a kvalitními okny a dveřmi pro energetickou účinnost.



Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Itálii.

Cena
5 114 970 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Castelsardo, Itálie
ID
AU20633
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky