Prodej bytu 3+kk, Letovice, Komenského, 74 m2

Komenského, Letovice


6 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 977 Kč /měs.

(Včetně DPH a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Letovicích

Popis

Nadstandardně vybavený, prostorný třípokojový byt s panoramatickými okny se nachází v severozápadním cípu budovy v nejvyšším, čtvrtém nadzemním podlaží Rezidence Zlatá Pole v Letovicích. Kolaudace proběhla v roce 2022.
Zádveří vede do koupelny a na samostatné WC, které jsou zařízeny sprchovým koutem, sanitární keramikou Duravit Starck a kvalitní dlažbou Floorgres, kterou je možné opracovávat a leštit stejně jako přírodní žulu. Byt dále pokračuje do ložnice a hlavního obytného prostoru s designovou kuchyňskou linkou vybavenou prémiovými spotřebiči značky Gaggenau (lednice, konvektomat, myčka, sklokeramická deska). Na tuto místnost navazuje pokoj s dominantním oknem se sníženým parapetem. Všechny pokoje jsou orientovány na západ.

Byt je vybaven mimo jiné kvalitními hliníkovými okny, elektrickými screenovými roletami, úsporným vodovodním podlahovým vytápěním, dřevěnou podlahou z bílého běleného dubu, klimatizací a vysokorychlostním připojením k internetu přes optický kabel.

Dům je bezbariérový s výtahem, využívat je možné společnou kočárkárnu.
Bytové domy jsou situovány v klidné, strategicky umístěné lokalitě.
Do centra města je to pěšky 15 minut, autem 3 minuty. Naproti bytovým domům se nachází mateřská a základní škola, v bezprostředním okolí je pak veškerá občanská vybavenost včetně zámeckého parku, potravin, kavárny a ordinace praktického lékaře.

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně DPH a právního servisu.
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Komenského, Letovice
ID
B.404
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Tesařová

Veronika Tesařová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Letovicích.

Podobné nabídky