Prodej bytu 4+kk, Praha - Běchovice, 128 m2

Praha 9 - Běchovice


11 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 758 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Přicházíme s exkluzivní nabídkou luxusních bytů ve vile, kde spojení elegance, pohodlí a špičkového standardu bydlení vytváří jedinečný domov. Tento fantastický byt 4+KK o rozloze 128 m2 v moderním vilovém domě je synonymem pro luxus a komfort, které oceníte každý den.

Interiér tohoto bytu je vybaven prvotřídním vybavením, které nejen uspokojí vaše denní potřeby, ale i okouzlí svou elegancí a stylovostí. Elegantní a odolné podlahy přidávají prostoru moderní nádech a zároveň zajišťují snadnou údržbu.

Užijte si prostorné a slunečné pokoje, které nabízí útulné bydlení pro vás a vaši rodinu. Relaxujte na elegantní terase s nádherným výhledem do okolní zeleně. A s vlastním sklepem a exkluzivním parkovacím místem přímo v areálu vily máte všechno uspořádané a pohodlně na dosah ruky.

Bechovice samotné jsou symbolem klidu a harmonie, kde se snoubí prostorné parky s obchody a restauracemi v docházkové vzdálenosti. V tomto malebném prostředí si užijete výhody venkovského života, aniž byste se vzdálili příliš daleko od rušného centra Prahy. Černý most je vzdáleny 10 min autem nebo můžete využít vlakové spojení na Masarykovo nádraží pouhých 16 min. Mají plnou občanskou vybavenost, mateřská škola, základní škola, obchody a okolí nabízí volnočasové jak sportovní, tak kulturní vyžití. V obci najdete pět dětských hřišť, a park pro cvičení v přírodě. Pro sport je k dispozici velká sportovní hala, nafukovací sportovní hala, sportovní areál a inline stezka. Obec je ideálním místem pro rodinné bydlení.

Nenechte si ujít tuto unikátní příležitost vlastnit kousek ráje přímo ve vilovém domě v Bechovicích. Zajišťujeme kompletní právní servis a výhodné financování, takže se nemusíte starat o nic jiného než o to, jak co nejdříve přestěhovat se do svého nového domova.

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Praha 9 - Běchovice
ID
BS4211
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
128 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bianka Strmenská

Bianka Strmenská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 9.

Podobné nabídky