Prodej vily, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III, Prostřední, 364 m2

Prostřední, Mladá Boleslav III


17 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 85 306 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Popis

Nabízíme na prodej vilu v žádané lokalitě Dubce, Mladá Boleslav, s dvougaráží, krásnou udržovanou zahradou se zavlažovacím systémem, venkovní zastřešenou terasou s krbem a udírnou a řadou dalších předností.
Dům je postaven z kvalitních materiálů; cihly Porotherm, střecha Bramac, je zateplený, disponuje PCO + kamerovým systémem, požárními hlásiči, venkovními pojezdovými vraty na dálkové ovládání a bezúdržbovým plotem. Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem.
Ve spodní části domu se nachází prostorná hala, obývací pokoj, kuchyň s linkou z masivu, WC, koupelna se sprchovým koutem, dále se zde nachází pokoj pro hosty, komora na potraviny.
V patře pak nalezneme halu, velký pokoj 40m² s balkonem, pracovnu taktéž se vstupem na balkon. Dále ložnice se samostatným balkonem, šatna. Koupelna je ve stylu římské lázně a WC. V celém domě podlahová krytina z masivních dubových parket. V oknech sítě proti hmyzu, v kuchyni pohyblivá, vertikální žaluzie. Zásuvky k připojení internetu.
Nad celým domem půdní prostorný úložný prostor. V domě již připraveny přípojky k vybudování samostatné bytové jednotky.
V přímé blízkosti lesopark Štěpánka, do centra města 15 minut chůze, zimní stadion, Aqua centrum 12 minut chůze, 7 minut Billa a drogerie. Autem 5 minut dálnice D10, zastávka MHD 180 m od domu. V dostupné blízkosti Rezidence Štěpánka, která nabízí ordinace lékařů různých oborů. 5 minut chůze ZŠ, MŠ. Na Dubcích bude vystavěna nová ZŠ. Přímo v místě plavání, pro malé děti Delfínek. Do roka možnost využití optického kabelu.
Vzhledem k dispozicím, vhodné nejen na pohodové bydlení, ale i jako sídlo právnické firmy, IT kanceláře, apod.
Neváhejte nás kontaktovat.
Hypotéku rádi vyřídíme.
Speaking ENGLISH.

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Prostřední, Mladá Boleslav III
ID
7762
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
364 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
182 m2
Plocha nemovitosti
592 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika Uzunoglu

Monika Uzunoglu

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Mladé Boleslavi.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky