Pronájem bytu 1+1, Bechyně, Na Libuši, 45 m2

Na Libuši, Bechyně


10 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 2.500,- Kč zálohy na služby bez energií. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce.)


Regionální dodavatelé v Bechyni

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný, slunný byt 1+1 ve 2. NP cihlového domu na okraji lázeňského města Bechyně, v žádané a klidné lokalitě sídliště Na Libuši.
Byt o výměře 45 m2 je kompletně zrekonstruován a je k dispozici zcela zařízený. Kuchyň je vybavena moderní linkou s vestavnými spotřebiči (indukční varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba) a nádobím, dále je zde mikrovlnná trouba, lednice a stůl se 3 židlemi. Součástí kuchyně je také zděná spíž s pozinkovaným regálem. Obytná místnost je zařízena rozkládací pohovkou, komodou a postelí s matrací a nočními stolky, doplněnou nebesy. Bonusem je přikrývka s polštáři a ložní povlečení. Úložné prostory nabízí skříně, botník a věšák v předsíni. Zděná koupelna disponuje vanou, umyvadlem, zrcadlem, pračkou a košem na prádlo, WC je samostatné. Plastová okna jsou opatřena vnitřními žaluziemi, na podlaze v obytném pokoji jsou renovované parkety, v ostatních prostorách bytu je položena vinylová podlaha. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny plynovým kotlem. K bytu přináleží 2 sklepy o celkové výměře 9,5 m2 v suterénu domu.
Dům prošel částečnou revitalizací – nová střecha, opravené společné prostory vč. vchodových dveří, hydroizolace domu.
Možnost parkování přímo před domem.

Nemovitost svou polohou nabízí příjemné bydlení v klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a zároveň v dosahu přírody.


Nutná vratná kauce a provize RK.





Toto reklamní a obchodní sdělení má pouze informativní charakter a není návrhem na uzavření smlouvy.

Cena
10 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 2.500,- Kč zálohy na služby bez energií. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce.
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Na Libuši, Bechyně
ID
904
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
45 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana Doubková

Ivana Doubková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Bechyni.

Podobné nabídky