Pronájem bytu 1+1, Praha - Bohnice, Čimická, 49 m2 (ID: 1403290)

Čimická, Praha, Bohnice


15 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(služby 2.950,- Kč/os, elektřina 1.200,- Kč, kauce - jistota 32.000,- Kč, provize RK se nehradí)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu útulný a světlý družstevní byt o dispozici 1+1 o rozloze 49,8 m² na atraktivní adrese v Praze 8 v Bohnicích.
Byt se nachází v 5. patře panelového domu, který prošel revitalizací a nabízí příjemný výhled do okolí. Dispozice bytu zahrnuje jednu prostornou obytnou místnost a k tomu jednu menší samostatnou s kuchyní a dostatečným prostorem pro menší jídelní kout. Dále nabízí koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, která je vkusně a kompletně zrekonstruovaná.
Nábytek ve druhém pokoji není součástí prodeje, jedná se o vizualizaci pro lepší představu kupujícího o možnosti využití prostoru. Hlavní výhody bytu: Světlé a prostorné místnosti včetně předsíně Klidná lokalita s dobrou dostupností MHD Blízkost přírody a zeleně Přátelské a klidné sousedské vztahy Okolí bytu je vybaveno veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti najdete obchody, restaurace, školy, školky, sportoviště a parky. Díky skvělé dopravní dostupnosti jste za pár minut v centru Prahy i na dálničních spojkách.
Nájemné včetně poplatků Družstvu činí 17.950,– Kč měsíčně, čisté nájemné 15.000,– Kč a částečně zúčtovatelné poplatky 2.950,– Kč/ 1 osoba. Kauce neboli vratná jistota je ve výši 32.000,– Kč. Elektřina dle skutečné spotřeby se přepisuje na nájemce a doporučení záloh je min. 1.200,– Kč/měs. Celková částka nutná na začátek při podpisu smlouvy činní 49.950,– Kč.
Tento útulný byt je ideálním domovem pro páry nebo jednotlivce, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra Prahy. Nenechte si ujít tuto skvělou nabídku! Prohlídku a další informace si rezervujte telefonicky s makléřem! Těším se na Vás!

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
služby 2.950,- Kč/os, elektřina 1.200,- Kč, kauce - jistota 32.000,- Kč, provize RK se nehradí
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Čimická, Praha, Bohnice
ID
1235
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
49 m2
Patro
6. z 8
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Lukáš Ferenc

Bc. Lukáš Ferenc

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Praze 8.

Podobné nabídky