Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Americká, 50 m2

Americká, Praha 2, Vinohrady


24 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu krásný byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 2+kk, nacházející se ve zvýšeném přízemí secesního činžovního domu v centru hlavního města Prahy. Plocha bytu činí 50 m2 a skládá se z první místnosti kterou je součástí i prostorná kuchyň, z této místnosti se dostanete do hlavní obývací místnosti celého bytu. Koupelna je přístupná z chodby a disponuje prostorným sprchovým koutem, umyvadlem a v případě zájmu můžeme zajistit i pračku. Byt disponuje velmi pěknou a novou kuchyní s vestavěnou myčkou a samostatnou ledničkou. Součástí nemovitosti jsou bezpečnostní mříže a dvojitá okna která nabízí nejen tepelnou ale i hlukovou izolaci.

Byt se pronajímá bez nábytku.

Koho hledáme?
Slušné a ideálně dlouhodobé nájemníky.

Od kdy a na jak dlouho?
Byt je k nastěhování ihned nebo dle dohody.

Kolik to bude stát?
Měsíční nájemné je stanoveno na 24.900,-Kč + zálohy (plyn, voda, úklid, odpad) 3000Kč/osoba, 3500Kč/2 osoby - vyúčtování je jednou ročně.
V případě vašeho zájmu o byt platíte měsíční nájem a kauci ve výši měsíčního nájmu při podpisu nájemní smlouvy + provizi ve výši měsíčního nájmu při rezervaci nemovitosti. Odběr elektřiny se přepisuje na nájemce.

Okolí bytu skýtá veškeré možnosti občanského vybavení a tím řadí tuto lokalitu mezi nejlepší v celé Praze!
V bezprostředním okolí najdete několik obchodů s potravinami a nespočet restauračních zařízení. V blízkosti je také například pošta, mateřská škola, základní škola ale i několik nemocničních zařízení. Pro milovníky přírody je v okolí několik krásných parků pro trávení volného času. Za zmínku stojí Grébovka, která je vzdálena pouhý kilometr od domu. Spojení MHD je zajištěno metrem Náměstí Míru (5 minut chůze), tramvajemi a autobusem.

Byt i lokalita jsou vhodné jak pro mladé, tak i pro starší nájemníky, každý si zde přijde na své. Toto místo si jednoduše zamiluje.

Cena
24 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Americká, Praha 2, Vinohrady
ID
11989
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
448 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dominik Klapka

Dominik Klapka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 2.

Podobné nabídky