Prodej bytu 1+1, Ústí nad Labem - Mojžíř, Jindřicha Plachty, 41 m2

Jindřicha Plachty, Ústí nad Labem, Mojžíř


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena k doptání. Při rychlém zájmu možnost slevy. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.)


Regionální dodavatelé v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízím Vám koupi bytu 1+1 v osobním vlastnictví o ploše 41 m², umístěný ve 3. patře panelového domu s výtahem v Ústí nad Labem v ulici Jindřicha Plachty na sídlišti v Mojžíři. Byt se vyznačuje svou praktickou dispozicí, disponující kuchyní s jídelním koutem, pokojem s prostornou lodžii plnou světla a šatnou pro uložení vašich věcí. Ačkoliv byt vyžaduje drobnou rekonstrukci, je ihned vhodný k nastěhování nebo jako příležitost pro investory, hledající výhodné a dlouhodobé pronajímání. Byt se nachází v části obce s vynikající dostupností do okolních měst a se všemi službami jako jsou obchody, školy či lékařská zařízení, které máte na dosah ruky. Byt je pro svou polohu a nízké náklady na bydlení ideální pro jednotlivce či pár vyhledávající pohodlné žití se snadným přístupem k městskému životu i relaxaci v přírodě. Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléřku Bohumilu Tomáškovou, která se těší na Vaši návštěvu a odpoví Vám na Vaše případné dotazy.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k doptání. Při rychlém zájmu možnost slevy. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Jindřicha Plachty, Ústí nad Labem, Mojžíř
ID
871738
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
41 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bohumila Tomášková

Bohumila Tomášková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Ústí nad Labem.

Podobné nabídky