Pronájem kanceláře, Brno, Příkop, 43 m2 (ID: 1400372)

Příkop, Brno


9 999 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné za jednu kancelář + provize a kauce - jistota, dohoda jistá, včetně právního a poprodejního servisu.)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme pronájem kancelářských prostor, plochy od cca 20 m2 až do cca 80 m2, tj. sestávající z jedné až čtyř kanceláří – samostatných neprůchozích místností se samostatnými vstupy, možno jednotlivě i jako celek, operativně dle vašich potřeb, a to ve výhradním zastoupení majitele k dlouhodobému pronájmu. Kanceláře prošly nedávno zdařilou rekonstrukcí a modernizací, jsou plně vybavené a nacházející se v 3. nadzemním podlaží s veřejně přístupnými pasážemi moderní kancelářské cihlové budovy IBC - International Business Center se strategicky výjimečnou polohou s bezproblémovým spojením vozidlem či MHD na ulici Příkop.

Sdílenou součástí a v ceně pronájmu je společná recepce s minikuchyňkou, chodbami s čekárnou, další samostatnou zasedací místností o podlahové ploše 22,87 m2, dále sociální zařízením - toalety, a to zvlášť WC muži a WC ženy, obě s prostornými místnostmi s umyvadly, včetně plnohodnotně vybaveného kuchyňského koutu s myčkou, lednicí, digestoří, indukční varnou deskou, varnou konvicí, myčkou a mikrovlnkou, vše nacházející hned vedle kanceláří v uzavřeném celku na patře.

Polyfunkční budova IBC je situována v bezprostřední blízkosti centra města Brna s vynikající dopravní obslužností, nabízející lukrativní obchodní i kancelářské prostory, které jsou především situovány do uliční zástavby, do prostorů pasáží pak obchodní plochy se spoustou obchůdků, kaváren, restaurací, obchody služeb s dostatečnou velkou kapacitou možností pronájmu venkovního i krytého parkování ve dvoře budovy či v podzemích garážích.

V budově IBC s výjimečnou polohou v blízkosti centra města, přes lávku resp. pěší most (projektovanou architektkou Evou Jiřičnou) přes Koliště a od Janáčkova divadla, je k dispozici ucelený soubor služeb – přístup 24/7 recepce s ostrahou, pošta, obchody s kancelářskými potřebami, služby notářské a advokátních kanceláří, pojišťovny, lékařské ordinace a lékárna, rehabilitace, kadeřník, fitko, čerpací stanice, mycí linku, pneuservis, obchody s kancelářskými potřebami, jídelna, to vše může nabídnout IBC. Do administrativní budovy vedou tři bezbariérové vstupy a každý z nich má k dispozici několik výtahů.

Samozřejmostí je zavedený optický kabel, telefonní přípojky, zabezpečovacím kamerovým systémem a moderní osvětlení. Na podlahu je použité kvalitní PVC, nové koberce, prostory jsou vybaveny klimatizací, alarmem, samozřejmostí je internetové připojení a pevná telefonní linka. Nábytek je k dispozici a v ceně pronájmu, je možné ho variabilně připravit a užívat dle potřeb a přání klienta, tzn. případně ho přidat, ale i ubrat.
Prostory jsou vhodné jako kancelářský prostor, advokátní kancelář, administrativní sídlo společnosti, projektová kancelář, IT kanceláře a dále jako zdravotnické zařízení, ambulanci praktického lékaře apod..

Cena
9 999 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné za jednu kancelář + provize a kauce - jistota, dohoda jistá, včetně právního a poprodejního servisu.
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Příkop, Brno
ID
209
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
43 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jiří Feyrer

Mgr. Jiří Feyrer

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky