Prodej bytu 1+1, Tanvald, U Školky, 39 m2 (ID: 1400266)

U Školky, Tanvald


Rezervováno
1 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 7 625 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tanvaldě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

K prodeji byt umístěný ve 6. N.P. panelového bytového domu umístěném v obci Tanvald na sídlišti Výšina - ulice U Školky, a to jako objekt samostatného dvojdomu č.p. 560,561 osazeném nad místním sportovním areálem mimo hlavní komunikace sídliště s dobrým celoročním přístupem včetně parkování. Objekt byl postavený koncem sedmdestých let jako součást sídliště s dobrou dostupností centra města (MHD) s obchody, autobusovým i vlakovým nádražím se spojením jak do horských středisek Jizerských hor, Krkonoš.

Byt se tak skládá ze vstupní chodby s vestavěnou skříní a napravo je vstup do prostorné koupelny s vanou a WC a vstup do původního průchodu do kuchyně využitého jako šatna. Na konci chodby je vstup do prostorné místnosti upravené jako obytná kuchyň s průchodem do původní kuchyně upravené jako pracovna.
Jedná se o původní byt 1+1, který byl cca. před deseti lety celý přestavěn a upraven. Byt má tak po rekonstrukci provedeny nové rozvod elektřiny, vody, kanalizace, omítky, podlahy, keramické obklady a dlažby v koupelně včetně zařizovacích předmětů, osazenou novou kuchyňskou linku s vybavením, vestavěné skříně…. .

Objekt domu je dvanáctipodlažní s podsklepením se vstupem od obecní komunikace do suterénu se schodištěm a výtahovými šachtami do dalších podlaží. Celý bytový dům domu je rovněž po rekonstrukci se zateplením fasády včetně plastových oken v celém domě i vstupních dveří, novými vnitřními rozvody instalací, zateplení střešního pláště….. .

Byt je vhodný k nastěhování bez dalších investic jak k pronájmu tak i k vlastnímu bydlení. Provozní náklady bytu jsou nastavené na cca. 4.000 Kč/měsíčně včetně elektřiny.

Stav
Rezervováno
Cena
1 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
U Školky, Tanvald
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Tanvaldě.

Podobné nabídky