Prodej bytu 2+1, Zlín, třída Tomáše Bati, 65 m2

třída Tomáše Bati, Zlín


3 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 825 Kč /měs.

(v uvedené ceně není zahrnuta provize)


Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Nabízíme k prodeji byt 2+1 o výměře 65 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě na Třídě Tomáše Bati, známé jako Morýsovy domy, v širším centru města. Tento byt je situován v 7. nadzemním podlaží s orientací na klidnou západní stranu, což zajišťuje krásné západy slunce přímo z vašich oken.
Byt je v původním, ale udržovaném stavu a vybaven plastovými okny, která zajišťují dobrou izolaci jak tepla, tak hluku. Vybavení bytu, které je vidět na přiložených fotografiích, je součástí prodejní ceny.
Dům je vybaven dvěma osobními výtahy, zajišťuje tak pohodlný přístup k bytu i pro méně mobilní osoby nebo rodiny s kočárky. V přízemí budovy se navíc nachází mateřská škola.
Lokalita bytu nabízí vše, co moderní život vyžaduje – blízkost obchodů, služeb, škol a zdravotnických zařízení. Díky své poloze a vybavení je tento byt také výbornou investiční příležitostí s perspektivou zhodnocení.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v uvedené ceně není zahrnuta provize
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
třída Tomáše Bati, Zlín
ID
248
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vrbíková Marcela

Vrbíková Marcela

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Zlíně.

Podobné nabídky