Prodej bytu 4+kk, Olomouc, Nešverova, 174 m2

Nešverova, Olomouc


8 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 653 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk s terasou a jedinečným výhledem na historické centrum Olomouce. Byt o celkové podlahové ploše 174 m² (plus terasa 23,3 m²) se nachází v 5.NP historického cihlového domu v centru Olomouce a na dosah městskému parku.

Prostornému interiéru dominuje obývací pokoj s velkorysou výškou stropu až 7 metrů, na který navazuje kuchyňský kout s jídelnou, vše celkem o podlahové ploše 70 m². Z jídelny je jedinečný výhled na historické panorama Olomouce. Dále na tento prostor navazuje terasa, která je s interiérem propojena prosklenými plochami. Terasa je částečně krytá, ale má i zatahovací markýzu, dále přípojku vodu na zalévaní rostlin. U terasy je dále otevřený prostor v současnosti využívaný jako čítárna nebo pracovna, který lze uzavřít a získat tak další samostatný pokoj.

Na obývací část bytu navazují tři samostatné pokoje o výměrách 17,2 m², 16,8 m² a 15,3 m². Dále prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC, technické zázemí a další samostatně přístupné WC.

Byt může zůstat prakticky celý vybavený až na osobní věci, TV, pračku, obrazy a masážní křeslo.

V bytě se topí samostatným plynovým kotlem. V domě v současné době není výtah, ale je zpracovaný a odsouhlasený projekt na jeho realizaci.

Byt je v osobním vlastnictví a může být volný ihned po realizaci právních náležitostí. Ve fotogalerii jsou přiloženy i fotografie z projektu na revitalizaci celého bytu. Projekt je součástí prodeje.

Více informací k bytu jsou k dispozici u makléře nabídky.

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Nešverova, Olomouc
ID
2022023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
174 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
174 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Pavel Sigmund

Mgr. Pavel Sigmund

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Olomouci.

Podobné nabídky