Prodej vily, Rojales, Španělsko, 124 m2 (ID: 1399107)

Rojales, Španělsko


17 329 825 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Luxusní samostatná vila na prodej v exkluzivní rezidenční čtvrti La Fiesta, Ciudad Quesada. Nemovitost je jen kousek od hlavní ulice a také zlatých písečných pláží Guardamar Del Segura.

Vila (dokončena v roce 2021) má větší rohový pozemek a výhled na park.

Pozemek o rozloze 622m² je vkusně upraven s ohledem na snadnou údržbu. Je zde soukromý bazén, který má předinstalaci pro vytápění, terénní parkoviště, soukromá místa k posezení s prostorem pro opalování a venkovní stolování.

Výjimečným prvkem této nádherné nemovitosti je krytá terasa, s příjemným stínem a výhledem na bazén a je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Zařízení nemovitosti je luxusní na vysoké úrovni.

Obytná plocha zahrnuje salonek s jídelnou a osvětlením, plně vybavenou kuchyň s horní částí sortimentu vestavných spotřebičů. Kuchyně má také přímý vstup ven na sluneční terasu.

Dále jsou zde 2 pokoje pro hosty, které mají impozantní koupelnové apartmá.

Hlavní ložnice v tomto patře je velká s dostatkem vestavěného šatního prostoru, s vlastní koupelnou s dvojitými umyvadly.

Vnější schody vedou do nádherného slunečního střešního solária, které má ložnici s vlastním příslušenstvím – ideální pro návštěvu přátel a příbuzných!

Vybavení – A/C, technologie chytrých domů, náladové osvětlení, podlahové vytápění v hlavních koupelnách, motorové okenní žaluzie, poplašný systém, nabízené k prodeji částečně zařízené (dle nabídky).

Ciudad Quesada se nachází v Rojales, a je jednou z více prestižních a vyhledávaných urbanisations na jižní Costa Blanca. Ciudad Quesada má veškeré vybavení, například, lékaře, advokáty, supermarkety, bary, restaurace, posilovnu, mini golf, vodní park, mateřskou školu, jazyková škola, hotel, lázně a slavné La Marquesa golfové hřiště. Ciudad Quesada se nachází 7 minut od fantastických pláží Guardamar, 30 minut od letiště Alicante a 40 minut od letiště San Javier.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Cena
17 329 825 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Rojales, Španělsko
ID
CM9290
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
622 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky