Prodej vily, Torrevieja, Španělsko, 136 m2

Torrevieja, Španělsko


4 149 813 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Prostorný dům na prodej v Torreta III, Torrevieja. Tato nemovitost je součástí žádané rezidenční čtvrti SUNLAKE II, která má nádherný společný bazén, zahradu a spoustu místa k opalování.

Nemovitost (postavená v roce 2008) zaujímá perfektní polohu, neboť se nachází přímo u společného bazénu a zahrady!

Současní majitelé vlastní nemovitost od novostavby a zařídili ji a vybavili na mimořádně vysoké úrovni – prodává se převážně zařízená včetně teplé a studené klimatizace.

Nemovitost má 2 podlaží, která jsou propojena vnitřním schodištěm.

V hlavním patře se nachází prostorný obývací pokoj s jídelnou, dobře vybavená kuchyň se snídaňovým barem, rodinná koupelna a nadprůměrně velká hlavní ložnice s vestavěnými skříněmi a vlastní sprchou.

Vnitřní schody vedou do nižšího patra, kde jsou další 2 ložnice, koupelna a velký prostor, který se hodí pro hernu / domácí posilovnu nebo dokonce i pro další ložnici.

Z obývacího pokoje je vstup na vyvýšenou sluneční terasu, která je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Venkovní schody vedou do velkého slunečního solária o rozloze 36 m², odkud je nádherný výhled na okolí a na sousední solné jezero.

Dům má také velkou boční zahrada s parkováním.

Nemovitost je v pěší vzdálenosti od občanské vybavenosti a místní autobusové zastávky. Obchodní centrum Habaneras a hypermarket Carrefour jsou snadno dostupné a zlaté písečné pláže jsou vzdáleny pouhých 9 minut jízdy autem.

Roční komunální poplatky činí 350 eur.

Torrevieja je rušné přímořské město, které má veškeré služby a vybavení. Pláže Torrevieja jsou krásné a mají promenádu​​, která je ideálním místem k odpočinku po celý rok. V Torrevieja je také přístav a je jen 40 minut od letiště Alicante.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Cena
4 149 813 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
CM9284
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
136 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
117 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky