Pronájem bytu 2+kk, Praha - Podolí, Nedvědovo náměstí, 59 m2

Nedvědovo náměstí, Praha 4 - Podolí


25 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 6870 Kč )


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme zařízený byt 2+kk k pronájmu o velikosti 59 m2, situovaný v 1. patře rezidenční budovy s 24/7 recepcí a výtahem. Nemovitost se nachází v žádané lokalitě Prahy 4 - Podolí disponující veškerou občanskou vybaveností a vynikající dopravní infrastrukturou.


Tento byt k pronájmu dispozičně nabízí vstupní chodbu s vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (sklokeramická deska, trouba, lednice, mrazák a myčka nádobí) včetně jídelní a pracovní části, ložnici s úložnými prostory, koupelnu disponující vanou, pračkou se sušičkou a samostatnou toaletu.


Čtvrť je tvořená převážně bytovými domy s dobrou dopravní dostupností. V lokalitě jsou zastávky tramvají a autobusů. Na stanici metra Karlovo náměstí je to MHD jen 6 minut. Autem dojedete na městský okruh za 3 minuty, na letiště Václava Havla za 27 minut a do OC Westfield Chodov za 10 minut. V místě najdete veškerou občanskou vybavenost – polikliniku, lékárny, restaurace, supermarkety, dětská hřiště, poštu, mateřské, základní, střední a vysoké školy, nedaleko pak i Basic International School Prague. Pro volnočasové aktivity můžete využít v okolí minigolf, fotbalová, volejbalová a petanque hřiště, tenisové kurty, plavecký stadion, cyklostezky nebo Yacht Club. Na procházku se lze vydat do Parku Na Topolce, Vyšehradských sadů či na Císařskou louku.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh včetně energií činí 6 870 Kč.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 6870 Kč
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Nedvědovo náměstí, Praha 4 - Podolí
ID
528190
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.

Podobné nabídky