Prodej zahrady, Líšný, 302 m2 (ID: 1395826)

Líšný


750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 3 574 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Líšném

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Na prodej zahrada v zahrádkářské kolonii osazené do svahu mezi řekou Jizerou a Suchými skálami v obci Líšný. Zahrada se zemním sklepem jsou osazené v horní části osady u přístupové obecní komunikace cca. 20 m za uzavřeným oploceným pozemkem celého areálu a dobrým přístupem i pro stavební techniku. Na pozemku je železobetonový zemní sklep osazený do svahu pod komunikací s nespalným stropem a možností stavby dřevěné rekreační (zahrádkářské) chaty přímo na stropní konstrukci sklepa. Na pozemku zahrady jsou vzrostlé ovocné stromy s možností úpravy pozemku pro pěstování zeleniny popřípadě k rekreačním účelům.
Pozemek má přípojku pitné vody ze studní sloužící i pro místní školu a úřad. Elektřina je rozvedená ze sloupu el. vedení osazeném u vstupu do zahrádkářské osady, kdy některé chaty jsou napojené na elektřinu, ale prodávaný pozemek přípojku nemá i když ve sklípku je provedený rozvod elektřiny – majitel dosud přípojku neřešil.

Stavba je v dobrém stavu s možností využití jako zázemí k zahrádkářským účelům popřípadě i jako rekreační chata pro vlastníky bytu v okolí s možností dořešení soc.zázemí rozšířením objektu. K zahradě rovněž přináleží spol.podíl na pozemcích po obou stranách pozemku plus podíl na společném dřevěném objektu s pozemkem zahrady, který byl využíván původně jako klubovna se soc.zařízením pro zahrádkáře.

Pěkné místo pod Suchými skálami s výhledem do kraje a velmi dobrým přístupem s možností parkování os.automobilu na pozemku zahrady. Velmi dobře je osazený i sklípek s možností nástavby dřevěné rekreační chaty.

Cena
750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Líšný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
302 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Líšném.

Podobné nabídky