Pronájem kanceláře, Ostrava, 28. října, 85 m2 (ID: 1395681)

28. října, Ostrava


7 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na plyn, elektřinu, vodu cca 3.000,- Kč/měs.; + provize RK)


Regionální dodavatelé v Ostravě

Popis

Nabízíme kancelářské prostory o výměře 85 m² k pronájmu v Ostravě – Mariánských Horách, konkrétně na frekventované dopravní tepně "28. října". Prostory jsou situovány do podkroví ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu a jsou rozděleny na tři samostatné kancelářské místnosti. Jedna místnost se vstupem do kuchyňky je průchozí, dvě jsou neprůchozí. Z rozlehlé vstupní chodby se dostanete do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Okna jsou ze všech tří místností situována do dvoru, ve kterém se nachází oplocené parkoviště. Součástí pronájmu je 1 parkovací místo v tomto parkovacím dvoře. Úpravy prostor jsou možné po dohodě s majitelem.

V okolí se nachází vše potřebné. Doslova pár metrů od domu se nachází supermarket Billa. Ihned před domem jsou zastávky MHD, ze kterých se spolehlivě dostanete do jen pár zastávek vzdáleného centra, ale také do jiných částí Ostravy. V této lokalitě je také nespočet restaurací či kaváren, o oběd nebo pracovní schůzku bude tedy vždy postaráno.

Rozměry místností:
Kancelář 1 – 17,99 m²
Kancelář 2 – 23,06 m²
Kancelář 3 – 23,12 m²
Kuchyně – 3,59 m²
Chodba – 13,55 m²
Sociální zařízení – 3,66 m²

Pokud Vás nabízené kancelářské prostory zaujaly, neváhejte se nám ozvat! Těšíme se na prohlídku.

Cena
7 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na plyn, elektřinu, vodu cca 3.000,- Kč/měs.; + provize RK
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
28. října, Ostrava
ID
0119
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jakub Franz

Bc. Jakub Franz

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Ostravě.

Podobné nabídky