Pronájem kanceláře, Brno, Polní, 400 m2 (ID: 1391524)

Polní, Brno


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + energie a služby + 600Kč/m2 a rok + dph, bez DPH, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu kancelářskou jednotku o celkové ploše 800m2 včetně toalet, sprch a chodby v novostavbě polyfunkční budovy. Budova je třípodlažní. V 1.NP a 2.NP se nacházejí obchodní jednotky a 3.NP jsou kancelářské jednotky. Přístup do kancelářského patra je samostatný, s výtahem.
Kanceláře je také možné upravit jako lékařské ordinace. Dispozici 3.NP možno upravit na základě poptávky klienta ideálně pro jednoho až dva nájemce. V současné době jsou dokončeny toalety, sprchy a veškeré společné prostory, výtahy. Cena pronájmu závislá na stavu úpravy při předání jednotky nájemníkovi. Podlaží má samostatné měřené spotřeby el. energie i tepla.
Podrobnosti Vám rádi poskytneme v RK.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, + energie a služby + 600Kč/m2 a rok + dph, bez DPH, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Polní, Brno
ID
000635
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Ilona Van Der Wal

Mgr. Ilona Van Der Wal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky