Prodej bytu 4+kk, Vodice (Grad Vodice), Chorvatsko, 150 m2

Vodice (Grad Vodice), Chorvatsko


8 751 750 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Luxusní byt v novostavbě menšího bytového domu je nyní k prodeji v klidné části Vodic, pouhých 400 metrů od moře.
Tento apartmán se nachází ve 2. patře moderního bytového domu, který má celkem 4 byty, a rozkládá se přes celé poslední patro budovy.

Dispozice tohoto moderního apartmánu zahrnuje vstupní halu/chodbu, tři ložnice (ložnice 1, ložnice 2, ložnice 3), koupelnu, WC, kuchyň s jídelnou a prostorný obývací pokoj. Z obývacího pokoje se vstupuje na velkou nekrytou střešní terasu o rozloze 65,32 m2 a krytou terasu o rozloze 10,72 m2.

Celková užitná plocha tohoto apartmánu je 118 m2, k níž připočítáváme nezastřešenou terasu o rozloze 65,32 m2 a zastřešenou terasu o rozloze 10,72 m2.

Tato moderní budova byla postavena s využitím moderních stavebních postupů a kvalitních materiálů. Vybavení tohoto bytu zahrnuje barevná hliníková okna s elektrickými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu, bezpečnostní dveře proti vloupání a požáru, kvalitní keramické obklady a dlažby v celém bytě, luxusní sanitární vybavení Hansgrohe v koupelně s prosklenou sprchovou stěnou a žlabem, podlahové vytápění ve všech místnostech a klimatizaci.

Na terase je skleněný plot a k apartmánu náleží 2 venkovní parkovací stání.

Plánované datum dokončení a předání tohoto bytu je březen 2024.

Vodice jsou velmi živé turistické městečko se spoustou restaurací, obchodů a kaváren. Nacházejí se v samém středu pobřeží Chorvatska, 12 km od města Šibenik. Okolí letoviska Vodice lemují borovicové lesy a vinice. Vodice mají kolem 9 000 obyvatel. Středozemní klima Vodic znamená, že teplota v létě je mezi 26 až 30 stupni a v zimě mezi 5 až 10 stupni. Ať se jedná o odpočinek na pláži, poznávání přírodních krás či historii a kulturu, Vodice a jejich okolí mají každému co nabídnout. Na 4 km dlouhé pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) můžete strávit celý den (nebo i večer). Pláž byla oceněna modrou vlajkou. Tu si zasloužila pro čistotu moře a svou upravenost. Podél pláže roste hezký borový les, ve kterém se nacházejí restaurace a bary. Borovice nabízí útočiště před silným poledním sluncem. Funguje zde také škola potápění.

Cena
8 751 750 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Vodice (Grad Vodice), Chorvatsko
ID
F12193
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
118 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
150 m2
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky