Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vršovice, Žitomírská, 43 m2

Žitomírská, Praha 10 - Vršovice


35 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 1500 Kč/osoba + převod na nájemce: elektřina + plyn + internet)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme zařízený byt 2+kk k pronájmu o ploše 43 m2 situovaný v 1. patře rekonstruovaného činžovního domu. Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě Praha 10 - Vršovice poskytující veškerou občanskou vybavenost a dobrou dopravní infrastrukturu.


Tento zařízený byt k pronájmu dispozičně nabízí vstupní chodbu s vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem spotřebiči značky Miele (sklokeramická deska, trouba, lednice, mrazák, myčka nádobí) včetně jídelního prostoru, ložnici s úložnými prostory a koupelnu (sprchový kout, toaleta a bidetová sprška). Jednotka je klimatizována. Součástí vybavení nemovitosti jsou bezpečnostní vstupní dveře, pračka a sušička značky Miele, plynový kotel.


Lokalita s výbornou dopravní dostupností je tvořená převážně bytovými domy. Na stanici metra Náměstí Míru se dostanete MHD za 4 minuty a vlakem do centra Prahy za 5 minut. Autem dojedete na městský okruh za 4 minuty, na letiště Václava Havla za 34 minut a do nákupního centra Eden za 5 minut. V místě najdete veškerou občanskou vybavenost – restaurace, supermarkety, polikliniku, lékárny, dětská hřiště, poštu, mateřské, základní, střední a vysoké školy, gymnázium. Pro volnočasové aktivity můžete využít v okolí fotbalové a volejbalové hřiště, tenisové kurty, venkovní posilovny, cyklostezky, zimní stadion, plavecký bazén, psí hřiště. Na procházku se lze vydat do Havlíčkových nebo Heroldových sadů nebo vyrazit na kole povodím Botiče do Parku Folimanka.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh za domovní služby činí 1 500 Kč/osoba. Elektřina, plyn a internet se převádí na nájemce.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 1500 Kč/osoba + převod na nájemce: elektřina + plyn + internet
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Žitomírská, Praha 10 - Vršovice
ID
528173
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
43 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky