Pronájem kanceláře, Brno, Přízova, 198 m2

Přízova, Brno


74 021 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ servisní poplatky 3,5 EUR/m2)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Vlněna je nový kampus hi-tech kanceláří, služeb a životního stylu, který spojuje historické centrum Brna s rozvíjející se komerční zónou jižního Brna. V současné době na Vlněně pracuje kolem 3 500 lidí a mezi součásné klienty patří Infosys, RWS, Avast, Zebra Technologies, Oracle NetSuite či KPMG. V roce 2021 byla dokončena certifikace BREEAM všech 9 budov.

Nabízíme přizpůsobitelné kancelářské prostory, které vyhoví vašim specifickým požadavkům. Kanceláře se nachází v 3.NP Bochnerova paláce a mají výměru 198 m2. Součástí jsou toalety. Budova má certifikaci BREEAM na úrovni Very Good.

Komplexní služby v areálu: od kaváren a restaurací až po fitness centra a zelené plochy. Nově otevřena dětská skupina.

Cena
74 021 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ servisní poplatky 3,5 EUR/m2
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Přízova, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lucie Valášková

Lucie Valášková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky