Pronájem bytu 2+kk, Příbram, Žižkova, 52 m2

Žižkova, Příbram - Příbram II


12 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Celkem zálohy: 1 osoba (3.500,-), 2 osoby (4.000,-) Celkový nájem: 1 osoba (16.000,-), 2 osoby (16.500,-), kauce 30.000,- Kč, RK 16.000,- Kč)


Regionální dodavatelé v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Hledáte-li atraktivní nemovitost na okraji centra Příbrami, s veškerou vybaveností přímo v místě, která poskytuje příjemné a pohodlné bydlení, nabízíme k dlouhodobému pronájmu novostavbu bytu 2+kk v bytovém domě, který se nachází v části města Příbram II. Leží v ulici Žižkova v prvním patře revitalizovaného domu s velmi dobrou dostupností.

Vnitřní podlahová plocha bytu je 52,4m2. Byt je velmi slunný a nabízí dostatek prostoru a soukromí pro jednu až dvě osoby, především díky dispozici 2+kk a rozložení pokojů. Členění bytu je následující: vstupní chodba se vstupy do dalších prostor. Vstup vlevo do velmi moderní koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Zrcadla v koupelně mají vyhřívání proti zamlžení. Dále vstup vpravo, kde se nachází rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, který nabízí mnoho místa i pro větší typy sedacích souprav a umístění dalšího nábytku. Kuchyňský kout poskytuje myčku, plynový sporák, elektrikou horkovzdušnou troubu, velkou lednici s podavačem vody a druhou menší tzv. Ameriku. Z obývacího pokoje je ještě možné vstoupit dále do praktické komory. Poslední možností je vstup rovně do neprůchozí útulné ložnice s oknem do klidné části města. Ve všech pokojích je zabudován rozvod satelitu, pozemní TV a rádio, zásuvky pro internet (rychlost 100 Mbps v ceně). Dům má 3 bytové jednotky, je cihlové konstrukce a je po kompletní přestavbě, včetně veškerých inženýrských sítí. Energetická náročnost budovy „B“. Bezpečnost zajištěna kamerovým systémem a pohodlí domovním videotelefonem. Každý byt v domě má vlastní vodoměry na studenou i teplou vodu, podružné elektroměry, kalorimetry pro měření tepla a podružné plynoměry. Podlahové topení ve všech místnostech. Zdrojem topení je ekonomické úsporné tepelné čerpadlo. Nic se nepřepisuje na nájemce, těm je předkládáno spravedlivé vyúčtování záloh dle skutečného odběru. Byt není zařízen nábytkem a již čeká na nové obyvatele připraven k nastěhování. Možnost pronájmu garáže.

Okolí domu se vyznačuje výbornou občanskou vybaveností v centru obce i nedalekém okolí, nákupní střediska, obchody, restaurace, školy a školky. V okolí domu je mnoho parkovacích míst, dále skvělé spojení – autobus i MHD v krátké vzdálenosti od domu (zastávka Jiráskovy sady 5 minut chůze). Ideální pro dojíždění do Prahy či Plzně. Také se kousek od domu dá napojit na cyklostezky, zajít na procházku do přírody na Fantovu louku a dále, nebo se projít pro pěších stezkách do klidových zón Obora a Nový rybník. Pro výlety v okolí se nabízí Brdská vrchovina, přehrady Orlík a Slapy, mnoho hradů, zámků a dalších zajímavých míst. Pokud Vás byt zaujme, neváhejte mi zavolat a určitě najdeme vhodný termín prohlídky.

Volné ihned, hledáme 1- 2 osoby, slušné a pracující lidi, bez zvířat a nekuřáky, kteří si budou vážit kvalitního bydlení.

Celkem zálohy: 1 osoba (3.500,-), 2 osoby (4.000,-) Celkový nájem: 1 osoba (16.000,-), 2 osoby (16.500,-), kauce 30.000,- Kč, RK 16.000,- Kč

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Celkem zálohy: 1 osoba (3.500,-), 2 osoby (4.000,-) Celkový nájem: 1 osoba (16.000,-), 2 osoby (16.500,-), kauce 30.000,- Kč, RK 16.000,- Kč
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Žižkova, Příbram - Příbram II
ID
P067108
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Nýdl

Vladimír Nýdl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Příbrami.

Podobné nabídky