Pronájem bytu 2+kk, Praha - Břevnov, Šermířská, 59 m2

Šermířská, Praha 6, Břevnov


25 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

K pronájmu Vám nabízíme prostorný a světlý byt o dispozici 2+kk a ploše 59 m2 s výjimečným výhledem na Prahu. Náleží k němu terasa, zahrada, sklep a podzemní parkování.

Nachází se v přízemí cihlového domu s výtahem rezidenčního komplexu Villa Park Strahov s ostrahou.

Interiér disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem (s jižní terasou a vstupem na zahradu), ložnicí (také s vlastním vstupem na zahradu), chodbou, koupelnou a toaletou. Orientovaný je na 3 světové strany. Jednotka se pronajímá nevybavená.

Celý komplex je nepřetržitě střežen ostrahou a nabízí k užívání společnou zahradu, kterou vstoupíte přímo do PP Petřín (přírodní památka Petřín).

Výborná dopravní dostupnost - 2 minuty pěší chůzí od domu se nachází autobusová zastávka, která Vás dopraví na stanici metra A i B.

Volné ihned s nájemní smlouvou na rok a možností prodloužení. Nájemné je ve výši 25.000,- Kč + poplatky za služby 3.900,- Kč. Elektřina a plyn se převádí na nájemce.

Kauce: 40.000,- Kč

Provize RK: 25.000,- Kč + DPH .

Tento byt je ideálním místem pro pár bez domácích mazlíčků, kteří hledají komfortní a moderní bydlení v klidné a dobře dostupné lokalitě.

Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Šermířská, Praha 6, Břevnov
ID
LK147687
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Patro
1. z 6
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Plocha zahrady
100 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lucie Vejrážková

Lucie Vejrážková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 6.

Podobné nabídky