Prodej bytu 2+1, Praha - Střešovice, Za Pohořelcem, 53 m2

Za Pohořelcem, Praha - Střešovice, Praha 6


6 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 645 Kč /měs.

(Cena včetně právního servisu a provize.)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji hezký a světlý byt dispozice 2+1 o podlahové ploše 53m2 ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu. Bytovou jednotku rozděluje centrální chodba na samostatné místnosti : ložnici se severní orientací, obývací pokoj a kuchyň s východní orientací, koupelnu s vanou a WC.

Prostorná ložnice je vybavena dvojlůžkem, obývací stěnou a peřiňákem. V útulném obývacím pokoji nalezneme repasovaný nábytkový set od šatní skříně, přes komodu, knihovnu a prosklenou vitrínu až po jednolůžko s nočním stolkem, jídelním stolem a židlemi. Jak v ložnici tak i v obývacím pokoji tvoří podlahovou krytinu původní repasované dubové parkety.

Kuchyně nabídne pult, plynový sporák a vestavěnou policovou skříň - v této místnosti si lze vytvořit kuchyni dle svých představ. Koupelna disponuje vanou, umyvadlem a přípravou pro pračku + oddělené WC. Rozlehlá chodba, vhodná pro vestavěné úložné prostory, nabízí vestavěnou policovou skříň a věšák. Podlahovou krytinu v kuchyni, koupelně a chodbě tvoří plovoucí podlaha.

Vytápění zajištěno plynovým topidlem Karma ( plyn rozveden do koupelny, kuchyně a obývacího pokoje. Ohřev vody zajišťuje průtokový ohřívač. Byt je po povedené kompletní výmalbě. K jednotce náleží sklepní kóje. Parkovat lze před domem.

Vzhledem k vybavenosti jednotky a jejímu umístění je bytová jednotka vhodná jako investice k následnému pronájmu.

Bytový dům je v dobré kondici, po údržbě fasády vnější i vnitřní strany. K domu náleží také vnitřní dvůr se zahrádkou a posezením. Velkou devízou je dětské hřiště naproti domu.

V nejbližším okolí veškerá občanská vybavenost : MŠ, ZŠ, Gymnázium Parléřova, poliklinika Pod Marjánkou, restaurace, kavárny, obchody a služby Bělohorská ulice. Dopravní spojení tramvaj/autobus směr k metru A Hradčanská, Malostranská, případně Petřiny nebo Motol. Koupaliště Petynka, nedaleký Petřín nebo parky Ladronka či Hvězda jsou místem pro relaxaci nebo provozování nejrůznějších sportů.

Cena
6 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize.
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Za Pohořelcem, Praha - Střešovice, Praha 6
ID
46
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Vondráček

Tomáš Vondráček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 6.

Podobné nabídky