Prodej ubytování, Varvažov - Štědronín-Plazy, 2392 m2 (ID: 1386811)

Varvažov, Štědronín-Plazy


16 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 78 634 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Varvažově

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný penzión, který se nachází v obci Štědronín, v jižních Čechách. Penzión aktuálně slouží pro školy v přírodě, kurzy, rodinné rekreace, svatby. Perfektní lokalita nedaleko Orlické přehrady, v blízkosti hradu Zvíkov. Užitná plocha je 2392 m2. Penzión je o dispozici: 1.NP je 5 apartmánů po 2 pokojích, včetně sociálního zařízení. V 2. NP. je šest pokojů, s možností společného sociálního zařízení a jeden apartmán se sociálním zařízením. Topení je zajištěno zplynovacím kotlem ATMOS na dřevo a kotlem na pelety, také napojení na tepelné čerpadlo. Součástí prodeje je vedlejší rezidence s lodžií, kde jsou dva samostatné apartmány se sociálním zařízením a 10 lůžek. Nemovitost je napojena na vlastní kopanou studnu, která je záložní a na nový vrt, voda je pitná. Je zde ČOV. Maximální počet lůžek je v celém objektu 58.
Dům je částečně podsklepený. Na pozemku je bazén, hřiště na volejbal a malý fotbal. Nemovitost umožní i posezení z grilem. Doporučujeme prohlídku.

Cena
16 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Varvažov, Štědronín-Plazy
ID
857026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2392 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1496 m2
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavlína Klatovská

Pavlína Klatovská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Varvažově.

Podobné nabídky