Prodej trvalého travního porostu, Nýřany, 4139 m2

Nýřany


1 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 434 Kč /měs.

(Zahrnuje kompletní realitní servis včetně reklamy v médiích, právní servis, rezervační a kupní smlouvy, realitní bankovní úschovu, převod na katastru nemovitostí a závěrečné předání nemovitosti kupují)


Regionální dodavatelé v Nýřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji velkou louku za chatovou oblastí v Nýřanech o rozloze 4.139 m2. Pozemek parc. č. 2010/59 se nachází v nezastavěném území města Nýřany ve funkční ploše zemědělské. Je vymezen pro zemědělskou činnost (chov koní, hovězího dobytka, ovcí, apod), a lze na něj umístit stavbu nebo zařízení pro zemědělství (např. seník, ustájení) a související dopravní a technickou infrastrukturu. Na pozemku je slepé rameno menšího potoku. Na pozemek je zajištěná přístupová cesta, na které má vlastník zakoupen spoluvlastnický podíl.

Přilehlé pozemky parc. č. 2010/52, 2010/54, 2010/55, 2010/56 v k.ú. Nýřany se nacházejí dle ÚP v zastavěném území obce ve funkční ploše rekreace. O tyto pozemky mají zájem vlastníci přilehlých chat, kteří je již částečně využívají, a proto by je rádi od nového vlastníka odkoupili.

Pozemek je tak velmi zajímavou investiční příležitostí pro chovatele koní a hospodářských zvířat.

Pro více informací nebo prohlídku volejte na telefon 724 577 295.

Cena
1 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zahrnuje kompletní realitní servis včetně reklamy v médiích, právní servis, rezervační a kupní smlouvy, realitní bankovní úschovu, převod na katastru nemovitostí a závěrečné předání nemovitosti kupují
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Nýřany
ID
866651
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
4139 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Václav Makovec

Václav Makovec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje trvalých travních porostů v Nýřanech.

Podobné nabídky