Pronájem bytu 1+1, Ostrava - Zábřeh, Jedličkova, 39 m2

Jedličkova, Ostrava, Zábřeh


7 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájem bez služeb( na 1 osobu 2000,-Kč každá další osoba cca 500,-Kč), poplatek za souhlas s podnájmem družstvu 2000,-Kč, vratná kauce 19.000,-Kč)


Regionální dodavatelé v Ostravě

Popis

Zprostředkuji Vám podnájem družstevního bytu v klidné, jednosměrné ulici plné zeleně.

Přednostmi je lokalita, byt po rekonstrukci, v bytě špajz, rodinné bydlení s klidnými sousedy, nízkopodlažní dům jen s 15 byty. Je možné využívat zahradu za domem a půdní prostor. K podnájmu není sklep.

Byt prošel rekonstrukcí, kdy byla vyměněna plynová gamata, rozvody vody, omítky, podlahy, koupelna v moderních obkladech, nové bezpečnostní dveře.

Uvedený nájem je bez služeb a bez elektřiny a plynu, kdy si tyto smlouvy převede podnájemník na své jméno.

Pokud toužíte bydlet v bytě a nechcete do paneláku, dáte přednost klidnému bydlení a přesto chcete mít rychlé spojení do centra města, na nic nečekejte a zavolejte si o prohlídku.

Budu se těšit.

Cena
7 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájem bez služeb( na 1 osobu 2000,-Kč každá další osoba cca 500,-Kč), poplatek za souhlas s podnájmem družstvu 2000,-Kč, vratná kauce 19.000,-Kč
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Jedličkova, Ostrava, Zábřeh
ID
870253
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
39 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lucie Palóci

Lucie Palóci

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Ostravě.

Podobné nabídky