Pronájem bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Olšanská, 79 m2

Olšanská, Praha 3 - Žižkov


35 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(poplatky činí 6.500,- Kč/měs. + el.energie, jež se převádí na nájemce)


Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Volné ihned. Exkluzivně Vám nabízíme vybavený byt 2+kk (79 m2) situovaný ve 3.patře novostavby Garden Towers s výtahem na Praze 3, ul. Olšanská. Byt sestává z prostorné předsíně, odkud je vstup do úložné prostorné komory s pračkou, dále do ložnice s manželskou postelí, koupelny s vanou a toaletou a velkým obývacím pokojem s novou kuchyňskou linkou, který je nově oddělen skleněnou příčkou, která opticky i zvukově odděluje obývací a kuchyňský prostor. Další vybavení dle fotografií. V projektu je také recepce, společný prostor ve vnitrobloku s posezením a nakonec terasa s výhledem v patře.
Jedná se o skvěle dostupnou lokalitu – nedaleko zastávky tram Olšanská, odkud je to pár minut do centra města. Vřele doporučujeme prohlídku.

Nájemné činí 35.000 Kč + 6.500 Kč měsíční poplatky na energie (mimo elektřinu a internet), vratná kauce ve výši 70.000,- Kč, provize RK 35.000,- Kč + DPH.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360C prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
poplatky činí 6.500,- Kč/měs. + el.energie, jež se převádí na nájemce
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Olšanská, Praha 3 - Žižkov
ID
N07209
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
79 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Robert Poppl

Bc. Robert Poppl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky