Prodej vily, Zaton, Chorvatsko, 317 m2

Zaton, Chorvatsko


23 412 750 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Krásná nová, moderní vila s bazénem v klidné lokalitě v Zatonu je na prodej. Skládá se z přízemí a 1. patra. V přízemí se nachází krytý vstup, vstup, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, ložnice s koupelnou, WC, prádelna. Do prvního patra vedou vnitřní schody. V prvním patře se nachází chodba, 3 ložnice s koupelnami, které mají vstup na terasu. Na dvoře je bazén a sklad, černá kuchyně s komínem, venkovní WC, bazén 27 m2.

Celková užitná plocha domu s bazénem je 317,77 m2. Plocha pozemku je 615 m2.
Ve dvoře jsou dvě parkovací místa.

Výhoda: při koupi této nemovitosti kupující neplatí daň z prodeje nemovitosti.

Vzdálenost od centra a moře je 1,1 km.
Podlahové krytiny tvoří dlažba a laminát. Konstrukce z cihelných tepelných bloků. Tepelná izolace na fasádě 8 cm polystyren. Plochá střecha. Plastová okna s elektrickými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Krb v obývacím pokoji. Elektrické podlahové vytápění v koupelně. Klimatizace v obývacím pokoji a ložnicích. Na zahradě je instalována závlaha.


Zaton je malé turistické místo ideální pro opravdový odpočinek a relaxaci od stresu všedního dne. Nachází se mezi dvěma historickými městy - Nin (2 km) a Zadar (12 km).
Představuje jedinečnou kombinaci dalmatské architektury, příjemného středomořského klimatu, zachovalé přírody, bohatého kulturního a historického dědictví a živého turistického každodenního života.
Písečné pláže ve stínu staletých borovic jsou ideální pro rodiny s dětmi. Pokud chcete najít klid, křišťálově čisté moře, čisté pod vodou, stín borových lesů, nezapomenutelné západy slunce, pak je Zaton ideálním místem pro vaši dovolenou.

Cena
23 412 750 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Zaton, Chorvatsko
ID
F12157
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
317 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
317 m2
Plocha nemovitosti
615 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky