Prodej bytu 2+kk, Itálie, Montesilvano, 60 m2

Itálie, Montesilvano


3 875 000 Kč /za nemovitost

(při rychlém jednání možná sleva!!!)


Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme splnit si sen o životě u moře v našem jedinečném apartmánu v Montesilvanu. S výjimečnou polohou jen 150 metrů od mořského pobřeží a 12 km od letiště Pescara.

Tento prostorný byt 2+kk o velikosti 60 m2 nabízí prostorné pohodlné bydlení, ale i prostornou terasu k apartmánu pro relaxační chvíle.

S výborným rozvržením a nedávno zrekonstruovaný poskytuje ideální prostor pro život u moře.

Nemovitost se skládá z velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem a východem na malou terasu zastřešenou příjemnou dřevěnou střechou, dále ložnice s východem na stejnou terasu, šatny a koupelny se sprchovým koutem s WC.

Dům je v dobrém vnitřním stavu po rekonstrukci, má nezávislé topení, klimatizaci, pancéřové dveře, PVC okenní rámy s dvojitým zasklením a podlahy z kameniny s dřevěným efektem.

K nemovitosti patří parkovací stání v oploceném dvoře bytového domu.

Umístěný v prestižní ulici via Lazio v blízkosti všech potřebných služeb, tento byt je skvělou investicí do vaší budoucnosti. Jsou zde velice nízké náklady na bydlení a to 45€ měsíčně. Nezmeškejte příležitost vlastnit toto jedinečné přímořské útočiště. Zavolejte nám hned teď a staňte se majitelem této výjimečné nemovitosti!

Montesilvano je v létě velmi žádanou destinací, ale zdejší místní obyvatelé zde žijí po celý rok. V okolí naleznete supermarket, bary, restaurace a mnoho dalšího. Tato oblast je plná zábavy nejen v létě, ale i v zimních měsících.

V případě že budete chtít pronajímat poradíme, jak máme více možností buď přes platformy booking.com a Airbnb.
Nebo s pomocí naší agentury.

A co víc, město Pescara je jen 5 km daleko s moderním centrem plným obchodů, barů a restaurací.

Celý region Abruzzo, kde leží Pescara, nabízí nejen písčité pláže, ale také hory v dosahu hodiny cesty, kde si můžete užít zimního lyžování.

A to není vše! Máme pro vás několik dalších atrakcí v blízkosti, jako jsou krásné ostrovy Isole Tremiti, restaurace Trabocchi sul mare přímo na moři, vodní park Onda blu a outlet Citta Sant Angelo.

Navíc, letiště Pescara je jen 12 km daleko a nabízí přímé lety do mnoha destinací včetně Krakova, Prahy, Sardinie, Milána, Londýna a dalších.

V ceně jsou zahrnuty provize, DPH, notářské poplatky a daň z převodu nemovitosti. Pomůžeme jak jazykově, tak právně, a poskytneme vám i poprodejní servis ( přihlášení na energie , odpady a roční daň z nemovitosti )

Do této lokality jezdím již 6 let a vlastním také apartmán a trávím zde mnoho času. Mám zde kontakty na solidní firmy na rekonstrukci, tudíž koupí vašeho apartmánu naše spolupráce nekončí a můžu vám kdykoliv se vším pomoct či poradit.

S námi je váš nákup nemovitosti bezpečný a spolehlivý. Můžeme dát kontakty na mnoho spokojených klientů, kteří si již užívají krásy Itálie.

Naše dlouholetá zkušenost a spolehlivost znamená, že vás budeme provázet celým průběhem nákupu vaší nemovitostí. S námi objevíte pohodlný a bezpečný nákup za poznáním Montesilvana a dalších okolních měst

Těším se na Vás v Montesilvanu.

Cena
3 875 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
při rychlém jednání možná sleva!!!
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Itálie, Montesilvano
ID
22003
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Richard Loryk

Richard Loryk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky