Pronájem bytu 2+kk, Praha - Dolní Měcholupy, Honzíkova, 54 m2 (ID: 1381441)

Honzíkova, Praha 10 - Dolní Měcholupy


21 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 5.000 Kč poplatky( vč. elektřiny), + provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

«PRESTIGE GROUP» nabízí k pronájmu byt 2+kk 54 m2 s  balkonem o velikosti 5 m2, který se nachází v atraktivně lokalitě Praha - 10.

Stylový a částečně zařízený byt, 4. NP novostavby s výtahem.
V kuchyni je moderní kuchyňská linka na na míru s plně integrovanou vestavnou myčkou nádobí, se sklokeramickou varnou deskou, vestavnou troubou, vestavnou lednicí se samostatným prostorným mrazákem, s vestavnou mikrovlnnou troubou, digestoří.
Na chodbě tedy najdete vestavěné skříně, prostorný nástěnný věšák a zrcadlo. V ložnici vestavné skříně přes celou stěnu. A ložnice oddělena příčkou s policovou stěnou a posuvnými dveřmi.

Byt se nachází v klidně lokalitě Prahy. Velmi oblíbená atraktivní rezidenční lokalita komplexu Malý Háj , který se okolí poskytuje velmi dobrou občanskou vybavenost, nachází se zde zcela nový Retail Park, kavárna, restaurace, kadeřnictví a holičství, pošta, banka, řada obchodů a sportoviště.

Výborná dopravní dostupnost:  stanice metra "Depo Hostivař"

K nastěhováni od 1.06.24.

Prohlídky jsou možné také o víkendech.

Celková cena: 21.000 Kč + 5.000 Kč poplatky( vč. elektřiny). Vratná kauce 26.000 Kč.

Pro více informací ohledně teto nemovitosti nebo domluvení prohlídky nás kontaktujte nebo vyplňte formulář níže, rádi se Vám budeme věnovat.

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 5.000 Kč poplatky( vč. elektřiny), + provize RK
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Honzíkova, Praha 10 - Dolní Měcholupy
ID
01216
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Maria Bosikova

Maria Bosikova

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky