Prodej vily, Praha - Radlice, 471 m2 (ID: 1379878)

Praha 5


55 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 262 114 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Luxusní vila Malvazinky na prodej Praha 5. Krásná čtyřpodlažní vila je situována v mírném svahu vilové čtvrti na Malvazinkách. Vila byla vystavěna v roce 1929 architektem Janem Pilařem. Výhled, který se nabízí z prostor domu a velké udržované zahrady, je na rozlehlou Prahu, jak do zeleně, tak na vilovou zástavbu. Sama vila je protkána historií - padesátých letech se stala bydlištěm pozdějšího prezidenta Antonína Novotného. V průběhu let se majitelem stal i ministr zdravotnictví dr. Prokopec. Vila se také objevila ve filmu Kawasakiho růže, od českého režiséra Jana Hřebejka.

Vila je dispozičně řešená jako 8+1. Díky svému historickému charakteru se dispozice dá proměnit a vytvořit z ní několikagenerační bydlení. Ve vstupní části je reprezentativní obývací pokoj s krbem a výhledem do zahrady, kuchyně, jídelní kout a pracovna. V patře je pak umístěna hlavní ložnice s přístupem na krytou terasu, která je také orientovaná do zahrady. Podkroví vily je velmi prostorné a lze ho využít jako místo pro ukládání sezónních věcí. Celé patro suterénu je možné předělat na několikagenerační bydlení. Vile přináleží dům, který je vhodný pro pokojské či chůvy, a rozsáhlá zahrada. Zahrada je navržena tak, aby si v ní každý našel svůj koutek. Kamenná terasa, kterou lze využít pro letní posezení má výhled na protilehlý svah a do sadu na zahradě. Rostliny, které jsou zde vysázené, jsou nejen užitkové, ale rostou zde i exotické druhy.

Vila splňuje požadavky na splnění si snu moderního bydlení s nádechem historie. Do centra je to jen pár minut jízdy autem. Nebo lze dojít k tramvaji, ke které stačí sejít kousek pěšky. Lokalita se pyšní mnoha vilami s bohatou historií obklopené zahradami plné zeleně.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo kontaktujte makléře.

Cena
55 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Praha 5
ID
Y&T-RMMW
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
471 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1905 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lucie Žarkovič

Lucie Žarkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Praze 5.

Podobné nabídky