Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Smržových, 51 m2 (ID: 1377984)

Smržových, Praha 9 - Vysočany


21 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemce nehradí provizi RK)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování pronájmu zcela nového a velmi příjemného bytu o dispozici 2+kk. Jeho podlahová plocha je 51,3 m², k němu náleží nadstandardně velký balkon (7,8 m2), sklep (2 m2) a parkovací stání. Byt se nachází v 7. nadzemním podlaží cihlového domu ve vyhledávané pražské čtvrti Vysočany v ulici Smržových v rezidenčním projektu Vivus Kolbenova.

Nemovitost je novostavbou z roku 2023 a byt je připraven pro nájemce k okamžitému užívání. Samotná budova i interiér bytu vynikají nadstandardní kvalitou zpracování.

Byt se pronajímá nevybavený vyjma plně zařízené kuchyňské linky. Dominantou interiéru je světlá a prostorná, západně orientovaná obytná místnost s kuchyňským koutem a přístupem na balkon s výhledem do rozlehlého okolí. Okno z ložnice je orientováno též západním směrem a samotná ložnice disponuje i velkým prostorem pro komodu či šatní skříň.

Koupelna s vanou a toaletou disponuje i dostatečným místem pro pračku a sušičku. Velkou šatní skříň lze umístit v chodbě u vstupu do bytu a již zmiňovaný sklep tento úložný prostor ještě navyšuje.

Ke společnému užívání poslouží i kolárna a myčka na kola.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost (blízké OC Fénix), dopravní dostupnost a klid samotného okolí. V pěším dosahu je mateřská i základní škola, sportovní i dětská hřiště, místní potraviny i poliklinika. Relaxovat je možné v nedalekém parku Zahrádky, kde je dlouhá běžecká stezka, cyklostezka, spousta zábavy pro děti.

Tramvajová zastávka a stanice metra „B“ Kolbenova s návazností na centrum města jsou vzdáleny pouhých 200 m od domu. Skvělou dopravní dostupnost podtrhuje blízký nájezd na dálnici D8, D10 a D11.

Zájemce nehradí provizi RK!

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a rád Vám tento příjemný byt osobně představím. Těším se na setkání s Vámi. Milan Šámal.

Smlouva uzavřena na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení.
Nájemné 22 000 Kč + poplatky spojené s užíváním bytu (cca 4 500 Kč pro 2 osoby).
Nájemné a zálohy na služby se platí vždy na měsíc dopředu (26 500 Kč).
Přepis elektřiny na nájemce (cca 1 500 Kč / měsíc).
Celkové měsíční náklady za byt cca 28 000 Kč / měsíc.
Vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů (44 000 Kč).

Před předáním bytu je potřeba složit celkovou částku 70 500 Kč v případě, kdy je smlouva od prvního dne v daném měsíci. Částka se skládá z nájemného (22 000 Kč), záloh na energie a služby (4 500 Kč) za stávající měsíc a vratné kauce (44 000 Kč), přičemž do 15. v daném měsíci je potřeba uhradit nájemné na další měsíc a zálohu na služby a energie.

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemce nehradí provizi RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Smržových, Praha 9 - Vysočany
ID
20240402
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Mikuš

Jan Mikuš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9.

Podobné nabídky