Prodej bytu 2+1, Praha - Michle, Adamovská, 54 m2

Adamovská, Praha, Michle


5 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 688 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji krásný, velice světlý a prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 54m2.

Byt se nachází v klidné lokalitě v Praze v ulici Adamovská ve 1NP cihlového domu.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí: částečné zateplení, rekonstrukce sklepů vč. zateplení a izolace podlah ze sklepa, rekonstrukce střechy, vstupní chodby a elektřiny.
V bytě byla provedena rovněž provedena částečná rekonstrukce: elektřina, podlahy v ložnici a na chodbě, rekonstrukce oken.

Byt je velice dobře dispozičně řešený. Velikou výhodou je prostorná vstupní chodba z níž se dostanete do koupelny, na toaletu a do komory. Dále v nemovitosti naleznete velkou kuchyň s jídelnou a světlý obývací pokoj. Ložnice je orientovaná do vnitrobloku a nabízí tak dostatek klidu a soukromí. K bytu rovněž náleží sklepní kóje.
Parkování možné před domem.

V docházkové vzdálenosti se nachází kompletní občanská vybavenost s množstvím nákupních možností, restaurací, parků stejně jako ZŠ, MŠ, pošty apod.
Za domem je Park Jezerka a na druhé straně začíná revitalizovaná cyklostezka kolem potoku Botič, ústící do Havlíčkových sadů.
Výborná dostupnost kamkoli po Praze díky zastávkám MHD, umístěným pár metrů od domu. Do pár minut jste na stanici metra Pankrác.

V případě Vašeho zájmu o tuto nemovitost mne neváhejte kontaktovat.

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Adamovská, Praha, Michle
ID
02881
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
54 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslava Chvojková

Miroslava Chvojková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 4.

Podobné nabídky