Prodej bytu 4+kk, Poděbrady - Poděbrady III, Čechova, 104 m2

Čechova, Poděbrady III


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Poděbradech

Úklidové služby

Popis

Mám zde pro vás jedinečnou nabídku, koupi mezonetového bytu 4+kk s balkonem a vlastním garážovým stáním v suterénu domu s přímým vstupem do výtahu.

Byt je orientovaný na východní stranu a po celý rok díky tomu nabízí příjemné klima. Ani v létě vás tak nezaskočí vysoké teploty.

Do bytu vcházíte netradičně ve druhém patře, najdete zde útulný obývací pokoj s kuchyňským koutem a hlavní ložnici. Jistě oceníte přístup na balkón z obou pokojů.

Dřevěné schodiště vás zavede do spodního patra bytu, kde najdete další dva prostorné pokoje, velkou halu s vestavěnými skříněmi a hlavní koupelnu.

Poděbrady nabízí ideální kombinaci malebného historického centra a moderního životního stylu. Město je známé svými lázeňskými tradicemi a léčivými prameny, což přináší příjemnou atmosféru a možnost relaxace v příjemném prostředí.

Pohodlné a komfortní bydlení jak pro majitele, tak pro případné nájemníky, zajistí dostupnost služeb a vysoká vybavenost v blízkém okolí nemovitosti. Dům je umístěn v lokalitě se snadno dostupnou veřejnou dopravou (50 min vlakem do stanice Praha hl. n.) a dálnicí (35 min jízdy do Prahy nebo Hradce Králové). Lázeňské město (10 min chůze do centra) disponuje vysokou občanskou vybaveností (mj. 3 min chůze do školky a 6 min do školy), výbornými lékařskými a zdravotními službami (8 km do nemocnice v Nymburce, 20 km nemocnice v Kolíně) a nabízí mnoho příležitostí pro kulturní a sportovní vyžití.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky bez poplatků, za velmi příznivých podmínek. Na nemovitost máme již vyhotovený bankovní odhad a veškeré informace získáte před domluvenou prohlídkou nemovitosti od našeho finančního poradce.

V případě zájmu o nemovitost mě neváhejte kontaktovat, rád vám poskytnu veškeré informace.

Těšíme se na vás v lázeňském městě Poděbrady.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Čechova, Poděbrady III
ID
420240115
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
489.2 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Gregor

Petr Gregor

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Poděbradech.

Podobné nabídky