Pronájem kanceláře, Praha - Smíchov, Štefánikova, 75 m2

Štefánikova, Praha 5 - Smíchov


27 158 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 100,- Kč/m2/měsíc + elektřina, kauce: 2 nájmy, provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Zrekonstruované, nezařízené klimatizované kancelářské prostory k pronájmu, 75,44m2, 2 místnosti, situované v 1. patře zrekonstruovaného kancelářského objektu. Objekt se nachází na Smíchově, u zastávky tramvaje, v blízkosti stanice metra Anděl a u tunelů pražského okruhu. V bezprostřední blízkosti objektu je obchodní centrum Nový Smíchov, restaurace, kavárny, pošta, banky a hotely.

Dispozice prostor: vstupní hala, dvě samostatné místnosti (jedna větší a jedna menší, obě mají vstupy z haly a zároveň mají mezi sebou spojovací dveře; menší kancelář má kuchyňku), koupelna (se sprchovým koutem a umyvadlem) a samostatné WC.

Specifikace prostor: klimatizace, možnost připojení k internetu, možnost telefonních linek, otevíratelná okna, dřevěné plovoucí podlahy a dlažba. V budově je recepce a výtahy. Možnost pronájmu parkovacích stání v podzemní garáži za cenu 4.500,- Kč + DPH za místo za měsíc (nebo popřípadě na dvoře za extra poplatek).

Kauce: 2 měsíční nájemné. Nájemné: 27.158,- Kč/měsíc (360,- Kč/m2/měsíc) + DPH. Služby: 100,- Kč/m2/měsíc (7.544,- Kč/měsíc) + DPH. Elektřina a internet se hradí zvlášť. Provize RK: 1 měsíční nájem + 21% DPH.

Minimální doba nájmu: 1 rok. K dispozici: od května 2024.

Cena
27 158 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 100,- Kč/m2/měsíc + elektřina, kauce: 2 nájmy, provize RK
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Štefánikova, Praha 5 - Smíchov
ID
O01802
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marcela Skalníková

Marcela Skalníková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 5.

Podobné nabídky