Prodej bytu 3+kk, Praha - Řeporyje, Kakosova, 80 m2 (ID: 1371711)

Kakosova, Praha


11 997 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 57 174 Kč /měs.

(vč. provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

U této nabídky je možné převzít hypoteční úvěr s úrokovou sazbou 1,79 % a měsíční splátkou, která je garantována až do října roku 2025. Celkový zůstatek hypotečního úvěru činí cca 3,3 mil. Kč. Hypoteční úvěr lze převzít i v případě, že potřebujete více prostředků. Jednoduše dofinancujete rozdíl, který vám schází, ale již za aktuálních úrokových sazeb.  

Toto 3+kk s podlahovou plochou 79,3 m2 + 29,4 m2 terasa + 8,7 m2 balkon vás zaujme, pokud jste pár, anebo rodina s dítětem. Byt se nachází na klidném okraji Prahy 5, v části Řeporyje v ulici Kakosova. Jeho součástí je i garážové parkovací stání a sklep.

Jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se ve 4. a zároveň posledním nadzemním podlaží domu s výtahem.

Součástí prodeje je i plně vybavená kuchyň se všemi potřebnými spotřebiči a veškerý vestavěný nábytek.

Dominantou bytu je terasa o velikosti bezmála 30 m2, která je orientovaná na jižní stranu, takže slunce vám zde chybět nebude. Terasa je z části zastíněna pergolou, takže i v těch nejteplejších dnech si na ni můžete vychutnat snídani či oběd, popř. večerní grilovačku. Byt dále disponuje ještě jedním balkonem o velikosti bezmála 9 m2, který je přístupný z jednoho z pokojů, který aktuálně slouží jako dětský.

Orientace obývacího pokoje je na jih, kuchyň a oba pokoje jsou na západ, což dělá byt velmi světlým.

Dům je z roku 2008 a je perfektně udržovaný a to i vč. jeho okolí. Příznivý je rovněž stav SVJ, které hospodaří bez dluhů s kladným zůstatkem prostředků ve fondu oprav. Zálohy na měsíční poplatky činí cca 8 000 Kč, přičemž v bytě bydlí rodina se dvěma dětmi. Navíc je potřeba počítat s elektřinou, popř. s internetem.

Občanská vybavenost je v místě skvělá. Přímo v Řeporyjích budete mít mateřskou i základní školu, další se nachází v docházkové vzdálenosti (Luka, Lužiny). Autobusová zastávka Slatinová se spojem na metro Luka (5 min.) je cca 1 minutu chůzí od domu. Co se obchodů týče, tak docházkově budete mít dostupné smíšené zboží. Větší nákupy lze realizovat v Makru, Bille nebo Albertu cca do 5 min. autem. V Prokopském či Dalejském údolí budete za cca 10 min. chůzí od domu.

Pokud vás tedy tato nabídka oslovila, tak mne kontaktujte a domluvíme se na osobní prohlídce.

Cena
11 997 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Kakosova, Praha
ID
11649
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1007 m2
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Hornát

Petr Hornát

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze.

Podobné nabídky