Pronájem bytu 1+1, Staré Město, Zerzavice, 45 m2

Zerzavice, Staré Město


8 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena uvedena bez zálohových poplatků za energie a služby, kauce a odměny RK., Cena uvedena bez zálohových poplatků za energie a služby, kauce a odměny RK.)


Regionální dodavatelé v Starém Městu

Popis

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:

Nabízíme vám k pronájmu velkometrážní bytovou o dispozici 1+1, nacházející se ve 2. podlaží (1. patře) rodinného domu, který je situován v komfortní lokalitě nedaleko centra Uherského Hradiště, ulice Zerzavice 1933.

Byt s užitnou plochou 41,9 m2 je dispozičně řešen hlavním obytným pokojem, kuchyní s jídelnou a koupelnou. K jednotce náleží jedno vyhrazené parkovací místo za uzamykatelnou bránou v zahradě rodinného domu a dále je možné využívat rozsáhlé sklepní prostory, které jsou určeny pro skladování osobních věcí nebo kol.

Součástí vybavení je od majitele kompletní koupelnové zázemí, osvětlení v koupelně a kuchyňská linka se základními spotřebiči. Další vybavení nábytkem, doplňky či elektronikou je již na novém nájemci.

KOHO HLEDÁME A OD KDY?

Celý budoucí nájemní vztah a jeho podmínky jsou založeny na konkrétním a korektním jednání s vlastníkem nemovitosti. Hledáme nájemníka na dlouhodobý pronájem, který bude k bytu přistupovat jako ke svému vlastnímu a bude chtít udržovat jeho současný stav.

Majitel nemovitosti upřednostňuje jednoho až dva členy domácnosti a nekuřáky. Domácí mazlíčci nejsou problém.

Jednotka je připravena k předání a užívání od 15.4.2024.

PODMÍNKY PRONÁJMU:

Měsíční nájemné činí částku 8.000,- Kč.

Uvedené nájemné je bez energií, které činí 1.500,- Kč/měsíc pro jednu až dvě osoby žijící v bytě. V uvedených zálohách není zahrnut poplatek za elektřinu, která se přepisuje na nájemce + internet či TV.

Majitel vyžaduje složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájmů.

Odměna za zprostředkování činí jeden měsíční nájem vč. energií + DPH.

LOKALITA:

Veškerá občanská vybavenost je velmi silným benefitem dané nemovitosti. V okruhu pár minut pěší chůze máte k dispozici naprosto vše, co budete k životu potřebovat.

Ve volném čase vám lokalita nabízí rychlou dostupnost do centra města, k obchodnímu centru Stop Shop a rovněž k různým sportovištím města, kde jsou k dispozici tenisové kurty, beachová hřiště a koupaliště s víceúčelovými hřišti.

Vřele doporučuji prohlídku, Michal Groulík a InStyle Real Estate s.r.o.

Cena
8 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena uvedena bez zálohových poplatků za energie a služby, kauce a odměny RK., Cena uvedena bez zálohových poplatků za energie a služby, kauce a odměny RK.
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Zerzavice, Staré Město
ID
360
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
42 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal  Groulík

Michal Groulík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Starém Městu (okr. Uherské Hradiště).

Podobné nabídky