Prodej zahrady, Hrob, 317 m2

Hrob


820 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 3 908 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hrobu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Na krásném místě v obci Hrob, na úpatí Krušných hor a nedaleko od města Dubí a lázeňského měst Teplice, nabízíme zahradu /užívání na základě nájemní smlouvy/ s chatou.

Slunný pozemek /orientovaný na jihozápad/ o celkové rozloze 317 m2 nabízí prostoru tak akorát pro rodinnou rekreaci, relax a pěstování. Díky dostatku vzrostlých stromů nabízí také dostatek tolik potřebného soukromí, aby jste nebyli nikým rušeni.

Do patrové chaty je zavedena elektřina a pitná voda. V 1. NP chaty obývací místnost s vybavenou kuchyní /včetně dřezu a plynové dvouplotny/, ve 2. NP prostor pro spaní. Díky tomu lze pozemek a chatu využívat téměř celoročně.

Zahrada je opečovávaná, se vzrostlými stromy, keři, trvalkami a dalšími plodinami. Součástí také fóliovník, suchá toaleta, stavba na uskladnění nářadí.

Chcete utéct ze svěho městského bytu a užívat si přírodu a ničím nerušený relax? Volejte. Volné od 1. 6. 2024.

Cena
820 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Hrob
ID
4894
Plocha nemovitosti
317 m2
Elektřina
230V
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš  Vyhnálek

Tomáš Vyhnálek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Hrobu.

Podobné nabídky