Prodej vily, Benijófar, Španělsko, 133 m2 (ID: 1368325)

Benijófar, Španělsko


10 566 538 Kč /za nemovitost

(+ 10% DPH)


Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme prodej luxusní vily 4+1, která se nachází v malebném městečku Benijófarse na pobřeží Costa Blanca ve Španělsku, na atraktivním místě s nádhernými výhledy. Nízkoenergetická novostavba s terasami disponuje nadstandardními materiály a vybavením. Celková podlahová plocha činí 133,4 m2, pozemek má velikost 180 m2.

V přízemí se nachází prostorný prosluněný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, která je průchozí na venkovní terasu s bazénem. Ložnice s vlastní en-suite koupelnou v přízemí je určena pro hosty. V prvním patře jsou další dvě ložnice se dvěma kompletně vybavenými koupelnami a menší terasou o rozloze 16 m2. Na střeše Je krásná slunečná terasa o rozloze 47 m2 s nádherným panoramatickým výhledem do okolí.

Vila má energetický certifikát nejúspornější A třídy. V koupelnách je podlahové vytápění. Obklady a podlahy v domě jsou keramické. Dům je plně zařízen kvalitním vestavným nábytkem. Vila je součástí nového projektu Torre Golf Homes.

Dům je zajímavý jak z investičního hlediska, tak z rekreačně – rezidenčního. Region je ideální volbou především pro milovníky golfu, vodních sportů a cyklistiky. V pěší dostupnosti od vily jsou vyhlášené restaurace, mezinárodní škola a sportovní centra. Vila je vzdálená pouhých 30 minut jízdy autem od letiště v Alicante. Za přibližně 20 minut jízdy autem se dostanete do La Finca Resort Golf and Spa, La Marquesa Golf a Vistabella Golf. Šest kilometrů od vily je přírodní rezervace El Recorral. V blízké vzdáleností jsou laguny Rosa de Torrevieja a De La Mata.

Cena
10 566 538 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
+ 10% DPH
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Benijófar, Španělsko
ID
N6543
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
133 m2
Plocha nemovitosti
180 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky