Pronájem bytu 2+kk, Praha - Strašnice, Ramonova, 66 m2

Ramonova, Praha 10 - Strašnice


31 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ Poplatky 5 500 Kč/měsíc + spotřeba elektřiny)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

K dlouhodobému pronájmu nabízíme nový nadstandardní byt 2+kk nacházející se v přízemí nového rezidenčního projektu HAGIBOR.

Dispozice bytu sestává ze vstupní chodby, velkorysého obývacího pokoje s kuchyňským koutem vyrobeným na míru, prostornou ložnicí a koupelny s vanou a toaletou.
K bytu náleží 3 prostorné terasy orientované na slunný jih.

Byt je vybaven systémem rekuperace vzduchu, klimatizací, podlahovým topením, a na oknech jsou nainstalovány předokenní rolety. Vše lze pohodlně ovládat prostřednictvím smart home systému.
Designová kuchyně vyrobená na míru nabízí varnou desku s integrovaným odsáváním par a vestavěné spotřebiče. Koupelna je vybavena parní pračkou a sušičkou.

Rezidence se nachází na pomezí Vinohrad a Strašnic, s velmi dobrou dostupností. Stanice metra A - Želivského cca 5-10 min pěšky. Ze stejné stanice také vedou tramvajové linky do všech směrů Prahy.

Po dokončení celého projektu HAGIBOR zde vznikne nová městská čtvrť s kompletní občanskou vybaveností. V rezidenci je k dispozici 24h recepce s možností přebírání zásilek a ostraha.

K bytu lze pronajmout garážové stání za 2 500 Kč/měsíc.

Byt bude k dispozici od 1. 5. 2024 z důvodu instalace kuchyňské linky a stropního osvětlení. Prohlídky jsou však možné ihned.

Cena
31 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ Poplatky 5 500 Kč/měsíc + spotřeba elektřiny
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Ramonova, Praha 10 - Strašnice
ID
135019
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
66 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Lelek

Ondřej Lelek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky