Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vršovice, Košická, 48 m2

Košická, Vršovice - Praha 10


29 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení 5000,-Kč poplatek za podnájem)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Útulné bydlení v bytě 2+kk s terasou (49m²) a vlastním parkovacím stáním ve dvoře. Byt se nachází ve vyjímečné lokalitě na pomezí Vršovic a Vinohrad - hned vedle parku Grébovka.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s vybaveným propojený s kuchyňským koutem a terasou, ložnice, která je taktéž propojena s terasou, koupelna se sprchovým koutem, komora a předsíň. Vinylové podlahy vyššího standardu. Topení a ohřev vody bytových jednotek domu zajišťuje společná výměníková stanice umístěná v suterénu domu.

Veškerá občanská vybavenost je v místě s perfektní dopravní dostupností. Všechny zastávky tramvají jsou vzdálené do 5 min. chůze od domu (Vršovické náměstí, Krymská, Nádraží Vršovice). Vlakové nádraží, které krásně spojuje s Hlavním nádražím, je vzdálené cca 7 min. chůze.

Okolí nabízí plno zeleně, sportovního a také kulturního vyžití. V bezprostřední blízkosti je známý park Grébovka.

Byt je k pronájmu plně zařízený s nemalou investicí, s vestavěnou kuchyňskou linkou, parní troubou, šatními skříněmi, postelí a v neposlední řadě krásnou dřevěnou terasou. Obrovská výhoda je možnost parkování přímo na pozemku vedle terasy, tudíž odpadá nutnost parkování v ulici na zónách.

Zálohové platby už obsahují zálohy na elektřinu a pojištění bytu.

Cena
29 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení 5000,-Kč poplatek za podnájem
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Košická, Vršovice - Praha 10
ID
N4686
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Elektřina
230V
Topení
Lokální plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky