Pronájem bytu 1+1, Ostrava - Zábřeh, Výškovická, 36 m2

Výškovická, Ostrava, Zábřeh


7 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Plus záloha na služby (teplo, voda, elektřina, plyn) 3.700 Kč/měs.+DPH, jistota 2 měs. nájmy vč. služeb, provize 1 měs. nájem vč. služeb.)


Regionální dodavatelé v Ostravě

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu plně zařízený byt v revitalizovaném domě v Ostravě - Zábřehu. Byt sestává z kuchyně vybavené kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, elektrickou troubou, lednicí s mrazákem a jídelním stolem se židlemi. Pokoj disponuje obývací stěnou, skříněmi, postelí, konferenčním stolkem, křeslem, televizí a klimatizací. Koupelna s vanou, umyvadlem a pračkou s horním plněním. Toaleta je samostatná. V domě je výtah, který má stanice v mezipatře. Přes ulici je nákupní středisko Kotva s veškerou občanskou vybaveností, MHD je přímo před domem. Byt je vhodný pro 1 osobu. Pro více informací a sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléřku.

Cena
7 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Plus záloha na služby (teplo, voda, elektřina, plyn) 3.700 Kč/měs.+DPH, jistota 2 měs. nájmy vč. služeb, provize 1 měs. nájem vč. služeb.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Výškovická, Ostrava, Zábřeh
ID
00885
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
36 m2
Patro
7. z 7
Vybaveno
Ano
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
110 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Sembolová

Michaela Sembolová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Ostravě.

Podobné nabídky