Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Chlum u Třeboně - Lutová, 15909 m2

Chlum u Třeboně, Lutová


6 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 594 Kč /měs.

(V ceně veškeré pozemky, stavby, vrt i zařízení. Včetně provize RK, včetně úschovy kupní ceny)


Regionální dodavatelé v Chlumu u Třeboně

Popis

V nádherné krajině lesů, luk a rybníků, v blízkosti Třeboně a jejích krás a v přímém dosahu turistických a cyklistických tras, si Vám společnost ECON REAL dovoluje nabídnout prodej souboru nemovitostí přímo v rybníkářském ráji, a to s možnostmi podnikání, rekreace, farmaření, chovu i jen tak pro radost. Veškeré nemovitosti se nacházejí na polosamotě, cca 2 km od obce Lutová. Soubor pozemků 15.909 m2 a staveb se skládá z:
Pozemek č. 1 o výměře 12.061 m2, trvalý travní porost, nacházející se v blízkosti rybniční soustavy jménem Chlum - Lutová, vhodný jak pro případnou pastvu, tak, s ohledem na platný územní plán, i pro případnou výstavbu nerušící výroby (dle UP plocha výroba a skladování). Pozemek není aktuálně oplocen.
Pozemky č. 2 o celkové výměře 3.848 m2 jsou ve funkčním celku s bývalou zemědělskou usedlostí, nachází se 170 m od Pozemku č. 1 a skládají se ze stavebních pozemků (749 m2) se stavbou a z části ze zahrady, přičemž veškeré pozemky jsou dle UP definovány jako smíšené obytné území. Tyto pozemky jsou z větší části oploceny.
K bývalé zemědělské usedlosti je připravena studie a dokumentace k realizaci investičního záměru apartmánového bydlení, nebo může být využita jako zázemí pro jinou podnikatelskou aktivitu. Stavbu lze také přetvořit k obrazu trvalého bydlení pro jakkoli velkou rodinu. Stavba je napojena na elektřinu, téměř nevyčerpatelné zásoby vody zajišťuje zánovní 80 m vrt. Plyn je na hranici pozemku. Součástí prodeje je i studie řešení, návrh energetické nezávislosti stavby a vydané projekt na dokončení penzionu se správcovským bytem, 13 apartmány pro rekreační účely, společenským zázemím a zahradou.
Lutová patří k nejstarším vesnicím na Třeboňsku (dokládá se již od roku 1349) a nachází se cca 4 km severozápadním směrem od Chlumu u Třeboně, pod mírným návrším s průměrnou nadmořskou výškou 446 m n. m. Okolní krajina má převážně zemědělsko-výrobní charakter. Vesnice si zachovala malebný, typicky jihočeský ráz. V roce 1990 byla vyhlášena „Vesnickou památkovou zónou“. Lutová je dnes částí městyse Chlum u Třeboně. Samostatnost ztratila v šedesátých letech 20. stol. při zřizování tzv. spádových obcí. Centrální část tvoří náves s vodní nádrží obestavěnou s jednopodlažními objekty, za kterými jsou situovány zahrádky. Sídlem teče potok ústící poblíž Starého jezera do Rybniční stoky. V okolí je mnoho rybníků a jezer (Staré jezero, Starý u Lutové, Požár, Velký farský, Voles, Travičný, Starý hospodář, Výtopa, Starý kanclíř, Žebrákov, Kuželů, Borný, Planinský). Ve vsi je Hostinec u Kuželů, penzion a prodejna smíšeného zboží. Autobusové linky spojují Lutovou s Třeboní, Jindřichovým Hradcem a samozřejmě s blízkým Chlumem u Třeboně. Vlaková zastávka (Majdalena) je vzdálena 7 km.

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně veškeré pozemky, stavby, vrt i zařízení. Včetně provize RK, včetně úschovy kupní ceny
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Chlum u Třeboně, Lutová
ID
2024019
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
15909 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Neupravená, Štěrková
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Dana Hunčovská

Ing. Dana Hunčovská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Chlumu u Třeboně.

Podobné nabídky