Prodej vily, Mallorca, Španělsko, 235 m2

Mallorca, Španělsko


99 401 750 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji vilu 6+kk s bazénem v okouzlující mallorské oblasti Cala Moragues poblíž Port d´Andratx ve Španělsku. Užitná plocha domu činí 235 m2.

Vila vás okouzlí mallorským šarmem a příjemnou atmosférou. Její interiér zdobí dřevěné povrchy a moderní nábytek, jsou zde také panoramatická okna, která umožňují průchodu dostatku přirozeného světla. Dům disponuje čtyřmi prostornými ložnicemi, z nichž každá má svou vlastní koupelnu. V přízemí se nachází jídelna s kompletně vybavenou kuchyní a průchodem na terasu, dále obývací prostor a první ložnice. V druhém podlaží se nacházejí další ložnice, přičemž jedna z nich je ukrytá v úchvatné kulaté mallorské věži.

Nemovitost se může pochlubit krásnými venkovními prostory, které poskytují dostatek soukromí pro odpočinek a relaxaci. Pozemek disponuje bohatou, upravenou zahradou s odlehlou částí s bazénem a výhledem na majestátní pohoří Cala Moragues. Tato vila byla postavena s mimořádným důrazem na detail a za použití nejkvalitnějších materiálů. K domu náleží také garáž.

Stavba je umístěná ve vysoce vyhledávané lokalitě. Podél městského nábřeží se nachází celá řada luxusních restaurací a kaváren. V blízkosti nemovitosti jsou dvě menší pláže, golfové hřiště a řada obchodů. Je zde také luxusní Marina Club Vela s kotvením pro 500 lodí. Nemovitost je vzdálena pouhých 35 minut od letiště.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Cena
99 401 750 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mallorca, Španělsko
ID
N6851
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1039 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lucie Míšková

Ing. Lucie Míšková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky